Acasa / Politic / PSD, în calea lui „Messi” spre primăria Târgu Jiu

PSD, în calea lui „Messi” spre primăria Târgu Jiu

PSD nu-l lasă pe Messi de Târgu Jiu să înscrie! Marcel Romanescu, cel care se compară cu celebrul fotbalist făcând o paralelă între fotbal și politică, a declarat că își va arăta adevărata valoarea politică la alegerile din 2020. Liderul PSD Gorj Mihai Weber îi taie din elan și îi transmite că poarta spre primăria Târgu Jiu nu va fi goală.

Edilul târgujian a căpătat putere după ultimele alegeri europarlamentare. Chiar dacă PNL nu a câștigat nici Gorjul nici Târgu Jiul, liberalul din fruntea municipiului susține că PSD va dispărea de pe harta județului. Întrebat dacă mizează pe același procentaj și la viitoarele alegeri, cele locale, Romanescu a declarat că : „Messi încă nu a intrat în teren! A fost un meci amical în care am preferat să mă antrenez. Nu am intrat în teren pentru că a fost o dublă strategie”.

Vor Târgu Jiul!

Liderul PSD Gorj susține că Romanescu și-a pierdut inspirația în momentul în care a făcut această comparație. Weber este convins că Messi de Târgu Jiu va rata golul. „Mi se pare deplasată această comparație cred că a fost într-o pană de inspirație. Vom avea în perioada următoare un sondaj pentru stabilirea candidatului. Ne dorim să recâștigăm cele două municipii. Vor intra în această competiție cei mai buni. Pe lista celor sondați se vor afla și nume noi. Am avut o primă măsurătoare, vom discuta pe baza acestor rezultate dar vor urma și alte sondaje”, a declarat președintele PSD Gorj Mihai Weber.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*