Acasa / Politic / PSD întâlnire de lucru la Motru. Au participat și sindicate din CEO

PSD întâlnire de lucru la Motru. Au participat și sindicate din CEO

PSD-iștii gorjeni și-au dat întâlnire la Motru acolo unde au purtat discuții ce vizează dezvoltarea zonei dar și mineritul gorjean. La dialog au participat și lideri de sindicat care au ridicat probleme legate de activitatea complexului.Abordăm  26 mai 2019,  cu încrederea câștigării alegerilor pentru Parlamentul European”, a fost concluzia trasă de liderii organizației județene.

Partidul Social Democrat Gorj a organizat la sfârșitul săptămânii o ședință de lucru, la Motru,  în care au participat toți primarii din localitățile Cătunele, Văgiulești, Samarinești, Glogova, echipa PSD Motru, precum și toți consilierii locali din aceste zone. La întâlnire a fost prezent și liderul de sindicat, Nelu Roșca. „Eu am fost invitat și am participat pentru că am o colaborare bună cu parlamentarii PSD care până acum a vizat cinci proiecte. Vreau să obțin lucruri care să aducă plus membrilor mei de sindicat dar și zonei”.

Spre reușită

Conducerea partidului a prezentat toate aspectele legate de noua legislație electorală, precum și modul de desfășurare al alegerile europarlamentare. „ După ce toate aceste structuri teritoriale au fost consolidate, abordăm  26 mai 2019,  cu încrederea câștigării alegerilor pentru Parlamentul European. Suntem pregătiți și hotărâți să câștigăm aceste alegeri . S-au stabilit responsabilitățile prin punerea în funcțiune a staff-urilor de campanie a fiecărei organizații teritoriale și venim în fața gorjenilor cu proiecte clare, viabile, astfel încât să ne voteze și să voteze candidații noștri. ”, a declarat președintele PSD Gorj, Mihai Weber.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*