Acasa / Politic / PSD: Minerii din cadrul Complexului Energetic Oltenia au ajuns bătaia de joc a Partidului Național Liberal!

PSD: Minerii din cadrul Complexului Energetic Oltenia au ajuns bătaia de joc a Partidului Național Liberal!

Social-democrații gorjeni se declară indignați de o declarație a ministrului Economiei. Oficialul Virgil Popescu îi trimite pe mineri să lucreze la autostrăzi, după ce în baza Memorandum-ului o parte dintre ei vor fi disponibilizați. Anunțul a produs valuri de nemulțumiri și în rândul celor vizați.

Se vede acum foarte clar disprețul pe care îl are PNL pentru cei care muncesc în cariere și pentru producătorul de energie electrică și termică pe bază de cărbune din România, singurul producător de energie electrică care nu este condiționat de vreme și pilonul principal al securității energetice naționale. Partidul Național Liberal vrea să îngroape Gorjul transformându-l într-un județ mort, prin crearea de tensiuni și instabilitate în cadrul entității energetice.

Partidul Social Democrat nu va accepta niciodată o astfel de situație și se va opune vehement oricărei intenții a PNL de a închide mineritul și de a-și bate joc de mineri și energeticieni.

PSD va continua să militeze pentru rezolvarea problemelor Complexului Energetic Oltenia, așa cum a făcut-o și până acum prin inițiativele puse în practică: legea de reducere a vârstei de pensionare pentru mineri și modificarea codului silvic , în sensul deblocării fronturilor de lucru în cariere.PSD rămâne alături de mineri și va lupta pentru ei!, a transmis organizația județeană a PSD Gorj.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*