10.4 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 11, 2021
AcasăPoliticPSD și ALDE vor campanie pașnică la Telești! Politicienii nu vor să...

PSD și ALDE vor campanie pașnică la Telești! Politicienii nu vor să audă înjurături la adresa candidaților

Campania electorală pentru alegerile parțiale din comuna Telești se anunță una destul de tensionată. Liderii PSD și cei ai ALDE își iau deja măsuri de precauție și își cer reciproc să ducă o campanie fără înjurături și bălăcăreli, ci mai degrabă cu idei pentru dezvoltarea localității. Cele două formațiuni politice au exemplul ultimelor competiții electorale de la Drăguțești și Târgu Jiu, unde contracandidații și-au aruncat numeroase vorbe de duh.

Apelul la o campanie decentă a fost făcut prin vocea purtătorului de cuvânt al PSD Gorj, Anca Bordușanu. „Faptul că ALDE are candidat pentru primăria Telești nu ne arată decât faptul că trebuie să ducă o campanie decentă ambii aliați și cel mai bun să câștige. Noi acum venim cu o rugăminte către colegii din ALDE, ca fiecare dintre noi să ducem o campanie decentă pentru alegerile parțiale din Telești. Mă refer la o campanie care să se bazeze pe proiecte și nu pe atacuri la adresa candidatului”.

„Dacă punem candidat, pierdeți primăria”

Președintele ALDE Gorj, Dian Popescu, și-a asigurat colegii din alianța politică cu care intră acum în rivalitate că nu vor exista astfel de atacuri din partea candidatului susținut de liberali. Deputatul le reamintește social-democraților că previziunile sale din campania pentru Târgu Jiu s-au adeverit, iar vocalul Edi Lădaru a lăsat în cele din urmă PSD fără fotoliul de primar. „Eu duc o campanie curată tot timpul. Nu știu dacă ați văzut vreodată că ALDE și Dian Popescu duc o campanie murdară. Nu am stabilit încă președintele de campanie de la Telești, urmează să îl numesc. În mod sigur va fi o campanie pe proiecte, doar nu o să duc o campanie pe înjurături, nu este genul meu, mai ales că este o zonă de minerit și energie la Telești. Nici la Târgu Jiu nu cred că am înjurat pe cineva, din contră, am tras semnalul de alarmă și am spus: dacă punem candidat și noi, pierdeți primăria, și s-a adeverit”, a replicat liderul ALDE Gorj.

Alegerile din 5 noiembrie de la Telești se anunță deja unele interesante, pentru că atât PSD, cât și ALDE susțin câte un candidat cu numele Mischie, PSD pe Ion, iar ALDE pe Cristian.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -