17.5 C
Târgu Jiu
duminică, mai 31, 2020
Acasă Politic Război în PNL Gorj. Romanescu vs Vîlceanu, runda a doua!

Război în PNL Gorj. Romanescu vs Vîlceanu, runda a doua!

Noi contraziceri în tabăra liberală. Nu este chip ca cei doi lideri, de la județ și  de la municipiu, să facă pace. În timp ce Marcel Romanescu cere conducere militară la Spitalul Județean de Urgențe din Târgu Jiu, șeful PNL Gorj Dan Vîlceanu susține că situația nu o impune, mergând pe mâna Direcției de Sănătate Publică.

Liderul PNL Târgu Jiu Marcel Romanescu solicita în urmă cu două zile conducere militară la Spitalul Județean de Urgențe din Târgu Jiu, după ce șefii unității au fost diagnosticați cu coronavirus. „Trag un semnal de alarmă pe care să-l înțeleagă toată lumea, trebuie făcută o analiză corectă, și, dacă se constată că activitatea de acolo a avut de suferit, trebuie impusă o conducere militară”, a declarat liderul PNL Târgu Jiu imediat după ce Dumitru Vienescu, directorul SJU Târgu Jiu a fost internat pe secția de Boli Infecțioase, confirmat cu COVID 19.

Un „NU” ferm

Ideea nu este împărtășită și de șeful de la județ care, îi dă, din nou, peste nas colegului de la municipiu. Dan Vîlceanu susține că a purtat discuții cu centrul și că solicitarea primarului din Târgu Jiu nu are fundament. „Nu, spun ferm că nu se impune o conducere militară la Spitalul Județean de Urgențe din Târgu Jiu. Am stat de vorbă și cu ministrul Sănătății, sunt situații în țară mult mai grave unde se impune o conducere militară. În județul Gorj, la acest moment, avem cu precădere infectări în rândul personalului TESA dar nu există nici măcar un medic infectat”, a declarat liderul PNL Dan Vîlceanu.

Îi ignoră

De altfel războiul din PNL Gorj a fost repornit de curând, când organizația municipală s-a delimitat de toate numirile politice făcute în această perioadă. Au existat mai multe voci, printre care și cea a secretarului PNL Târgu Jiu Bogdan Bejinaru, care au declarat că în campania parlamentară vor sta deoparte. Vîlceanu preferă să-i ignore pe cei care ies în public cu astfel de declarații. „Copilării, asta e tot ce pot să spun. Nu pot să dezvolt asemenea subiecte în spațiul public pentru că au fost spuse chiar și prostii. S-au spus prostii și când nu are rost, nu are rost! Sunt copilării, și, când faci copilării mai greșești și spui și prostii și te adâncești, și, în loc să te oprești când ai făcut o prostie, ei continuă. Nu sunt cel care continuă asemenea subiecte, care nu-și au rostul”, le-a transmis Vîlceanu.

1 COMENTARIU

  1. Aici Valceanu are dreptate si nu asculta de de carcotelnicul Romanescu si de borfasul Bejenariu-prieten la catarama si coada de topor a acestui primar turbulent la minte si la suflet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Video: A „încins“ hora în curtea spitalului de fericire că s-a vindecat de coronavirus

https://youtu.be/UIBEWCJ86Bk   Un pacient, în vârstă de 60 de ani, jucat hora în curtea Spitalului de Urgență Târgu Cărbunești, de fericire că a fost externat și...

Bombă pe piața imobiliară din Gorj: sediul BCR a fost cumpărat de un cunoscut om de afaceri gorjean

Unul dintre cei mai potenți oameni de afaceri din județul Gorj a dat lovitura pe piața imobiliară. Ilie Ilinca a achiziționat recent sediul BCR...

Tragedie pentru o familie din Bumbești Jiu. O asistentă medicală și bebelușul ei au murit în spitalul din Craiova

Tragedie fără margini într-o familie din Bumbești Jiu. O asistentă medicală a de la Secția Chirurgie a Spitalului Orășenesc Bumbești Jiu a murit la...

Comentarii recente

Nu puteți copia conținutul acestei pagini