Acasa / Headlines / Război total Ciocea-Cârciumaru! „Să îi mulțumească lui Ponta și lui Mischie că l-au pus să candideze”

Război total Ciocea-Cârciumaru! „Să îi mulțumească lui Ponta și lui Mischie că l-au pus să candideze”

Ion CioceaRăzboi deschis între fostul social democrat Ion Ciocea și Florin Cârciumaru. Supărat că partidul s-a debarasat de el după candidatura ca independent la alegerile parlamentare, Ciocea îi bate acum obrazul lui Cârciumaru și îi reproșează că nu s-a luptat pentru ca PSD să obțină șefia Ministerului Energiei. Primarul din Bustuchin îl acuză pe Cârciumaru că s-a folosit de Ponta cât timp a fost premier, iar acum s-a lepădat de el pentru Dragnea.

Președintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a spus zilele trecute cât se poate de clar că Ciocea nu mai are loc în partid și că din cauza lui organizația a pierdut un fotoliu de parlamentar. Ion Ciocea s-a văzut dator cu o replică și îi transmite fostului coleg de partid că nu se bate pentru a reprezenta interesele gorjenilor și în special ale minerilor și energeticienilor. „Eu îl întreb și pe Cârciumaru și întreb și PSD-ul, de ce nu s-au bătut să ia Ministerul Energiei la PSD, pentru că trebuiau să fie interesați de oameni, de gorjeni. Prin distrugerea sau închiderea CEO, gorjenii vor sta în șomaj și viața lor va fi mult mai rea decât este acum. Eu dacă eram președinte de partid și senator, mă luptam, dar de ce să te bați tu să aduci Ministerul Energiei la PSD, când aici sunt probleme, trebuie luptă mare, de ce să te șifonezi?! De ce oare pe cel mai mare partid din Gorj nu l-a preocupat să ia acest minister, să ajute cetățenii Gorjului, să creeze locuri de muncă, nu să închidă și să dea mii de oameni afară”, a declarat Ion Ciocea la Radio Infinit.

„L-au luat de mână și l-au pus să candideze”

Edilul din Bustuchin a comentat și debarasarea PSD Gorj de fostul premier Victor Ponta, cu care Florin Cârciumaru defila în campaniile electorale. „Cârciumaru să îi mulțumească lui Ponta și lui Mischie că l-au luat de mână și l-au pus să candideze de la PSD, că niciodată nu era primar și nici președinte de partid. E păcat că vorbește la modul ăsta de Ponta, când se țineau de mână și îl sălta în slăvi. Luați interviurile din spate, unde îl ținea în brațe pe Ponta, îl lăuda până-n Cer și acum vii și te debarasezi și vorbești urât despre un om”, mai spune Ciocea.

„Când i-o veni și lui rândul, probabil o să fie mai rău”

Fostul pesedist se declară pregătit să revină în politică, dar nu știe dacă va mai candida sau nu la parlamentare, deși îi transmite președintelui PSD Gorj, Florin Cârciumaru, că ar sta în continuare foarte bine în preferințele electoratului. „Trebuie să înțeleagă că este un simplu cetățean. Este acum președinte de partid, dar când i-o veni și lui rândul, probabil o să fie mai rău. Eu cel puțin am plecat cu fruntea sus, cu aproape 9.000 de voturi. El cred că nu ar pleca nici cu 1.000, ar fi foarte mult. Nu trebuie să spună el dacă revenirea mea în partid se poate sau nu se mai poate. Din păcate, acest partid se va duce în jos și asta pe mine mă doare, pentru că eu am muncit și am încercat să fiu cât se poate de loial partidului și colegilor. Asta mă doare, în rest, ce spune Florin Cârciumaru este a nu știu câta spiță. Eu nu știu dacă voi mai candida la parlamentare, pentru că atât timp cât nu ești în politică, ați văzut ce greu e să fii independent și să câștigi. Dacă voi merge la vreun partid, aș vrea să candidez, să fac ceva, să merg la un partid care să ajute și să sprijine Gorjul”, a mai declarat Ion Ciocea.

2 comentarii

  1. nene Ioane nu te lasa !sa-i fie rusine tov.Circiumaru ,ce,nu-i e bine acolo unde nici n-a visat vreodata ca va fi?!Pe mine unul ma dezgusta pe zi ce trece un astfel de individ ,un parvenit fara nici o valoare,aproape o nulitate. Te rog nea Ioane nu ceda in fata unui ,,tradato,r,un pupincurist de-al lui Dragnea !

  2. Nu va mai saturati, niciunul! Ai merge si tu si celalalt, la orice partid, numai sa mai stati o tura prin politica, pe functii babane, bineinteles; parlament, primari, guvern …. Circiumaru, daca nu e dat afara, singur nu va renunta niciodata la functie decat pentru o alta superioara! Va iesi din politica si parlament doar cu picioarele inainte. Daca ar trai si o suta de ani tot i-ar mai tromboni pe boii subalterni ca e mereu nevoie de el. L-a facut el si pe Lae! Tineti minte cat de umil era in acea perioada! Ciocea e probabil la fel. Ba, incercati la europarlamentare! La cat creier, cultura si scoala pe bune, nu pe bani, aveti, sunteti perfecti pentru Bruxelles.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*