Acasa / Headlines / Războiul comunicatelor între PSD şi PNL

Războiul comunicatelor între PSD şi PNL

bejScandal monstru înainte de alegerile parlamentare între liberali şi sociali democraţi. PNL Gorj a făcut, ieri, o sesizare la Biroul Electoral Județean Gorj cu privire la mita oferită de PSD, cetățenilor de etnie romă. „Liderii PSD nu se dezmint și desfășoară campania electorală încălcând legea. Vineri, 2 decembrie, la un restaurant din municipiu, Florin Cîrciumaru și alți candidați PSD la alegerile parlamentare au organizat o întâlnire cu reprezentanții romilor din județ.

La respectiva întâlnire, Florin Cîrciumaru le-a atras atenția romilor prezenți, că sunt obligați să voteze PSD, pentru că le-a făcut o favoare și nu le-a demolat palatele construite fără autorizație, așa cum prevede legea privind disciplina în construcții. La respectiva întâlnire romii au primit mâncare și băutură. Mai mult decât atât, liderilor PNL Gorj le-au parvenit două înregistrări audio care au fost puse la dispoziția instituțiilor abilitate, dialoguri în care se spune că au fost oferite sume de bani reprezentanților romilor, cuprinse între 2 și 10 milioane de lei, în funcție de numărul de voturi pe care șefii comunităților de romi au promis că le pot aduce pentru PSD”, se arată în comunicatul remis de PNL Gorj.

În replică, reprezentanţii PSD Gorj se apără şi transmit, tot printr-un comunicat de presă, că la acea întâlnire s-a realizat un bilanţ anual al Asociaţiei Partida Romilor Pro-Europa Gorj, şi că liderii social democraţi au participat în calitate de invitaţi. „Liberalii arată că în politică nu există limite pentru ridicol și încearcă să scoată, acum, pe ultima sută de metri a campaniei electorale, fumigene electorale, subiecte care să distragă atenția de la faptul că PNL nu are proiecte pentru următorii patru ani și nu are ce spune electoratului. Nu întâmplător atacurile se fac la adresa lui Florin Cârciumaru, candidatul PSD Gorj pentru Senat și la adresa Partidului Social Democrat, cel mai mare partid de pe scena politică, deoarece din sondajele care s-au făcut, vom câștiga detașat şi disperarea adversarilor este cu atât mai mare. Reprezentanții PSD Gorj au participat la bilanțul anual al Asociației Partida Romilor Pro-Europa Sucursala Gorj în calitate de invitați și nu organizatori. Partidul Social Democrat Gorj tratează rromii cu respectul cuvenit, ei fiind cetățeni ai României, cu atât mai mult cu cât, comunitatea rromă este una numeroasă la nivelul județului”, se arată în comunicatul PSD Gorj.

În urma sesizării făcute de PNL Gorj, dar şi de PRU, Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu a început cercetările privind suspiciunea de corupere a alegătorilor.

3 comentarii

  1. Tutancamon asta e instare sa faca bilantul mortilor din cimirir sa vada ce ce voturi poate obtine,asta e nivelul PCR se bazeaza dar pe voturile analfabetilor si tampirilor,din pacate f.mulri in Gorj

  2. Daca si de data asta se va vota masiv PSD e clar, singura varianta e bomba atomica in judetul asta.

  3. Deci m-am lamurit. Singurul proiect cert al celor de la PNL si PRU pentru parlament este: Noi suntem Big Brother, suntem cu ochii pe voi, cum miscati cum va turnam. Vai de ei…

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*