„Reactivarea” lui Manţog, planul B al PD-L

0
10

Peremiştii gorjeni consideră că fostul preşedinte al PD-L Gorj, Ionel Manţog, nu a fost înlăturat din partid, ci se află în stand-by, până la alegerile locale din 2012. În funcţie de rezultatul sondajelor de opinie comandate de PD-L, Manţog ar putea fi „reactivat” şi refolosit în campaniile electorale. Ionel Manţog face parte din planul de rezervă al pedeliştilor de la centru în ceea ce priveşte viitorul organizaţiei PD-L Gorj. Aceste supoziţii au fost confirmate şi de conducerea PRM Gorj. Potrivit peremiştilor, Manţog stârneşte, încă, teamă în rândul pedeliştilor şi nu va fi înlăturat din partid.

Democrat-liberalul Ionel Manţog nu a fost tras pe linie moartă, aşa cum cred unii sau alţii. Acesta este punctul de vedere susţinut de conducerea PRM Gorj, care crede că fostul lider al PD-L Gorj nu poate fi înlăturat definitiv din partid. Dacă nu exista Ionel Manţog, Ion Ruşeţ nu ar fi ajuns niciodată senator, susţin peremiştii gorjeni. Consilierul judeţean PRM , Gheorghe Bucălăete, spune că liderii de la centru aşteaptă momentul pentru a-l scoate din nou pe Ionel Manţog din conul de umbră în care a intrat. „Dacă Manţog ar fi fost tras pe linie moartă putea fi exclus din partid, în momentul de faţă poate nu mai era consilier judeţean, iar fiica sa nu mai lucra în ministerul lui Udrea. Blaga, Berceanu şi Videanu au şi ei un plan acolo de revenire în forţă. Manţog e ţinut în stand-by. Sigur, Ruşeţ e bun de imagine pentru PD-L pentru că şi cancanurile, că joacă poker, că îi plac femeile, ţin la anumite categorii de alegători. Poate multă lume agreează că Ruşeţ joacă poker. Dacă nu exista Manţog, Ruşeţ nu mai ajungea senator”, declară prim-vicepreşedintele organizaţiei PRM Gorj.

Pedeliştii gorjeni, încă, se tem de Manţog

Gheorghe Bucălăete crede că prin noul Cod Etic, PD-L nu face altceva decât să încerce să-şi spele imaginea pătată de măsurile drastice luate de Guvern, dar şi de dosarele penale pe care le-au căpătat foarte mulţi pedelişti. În opinia peremistului, Ionel Manţog stârneşte şi acum teamă în rândul majorităţii din PD-L Gorj şi nu va fi niciodată înlăturat din partid. „Mulţi care, astăzi, vor să-l analizeze pe Manţog se pripesc şi le cam tremură şi mâna dacă scriu vreun proces-verbal. Dacă Manţog nu mai era consilier sau angajat la CE Turceni, atunci, se putea spune că PD-L încearcă să-şi facă curăţenie în ogradă. Ce încearcă cu noul Cod Etic al partidului mi se pare o reparare a imaginii din ceea ce a mai rămas din PD-L ”, a încheiat peremistul Gheorghe Bucălăete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here