6.4 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 18, 2021
AcasăHeadlinesReaducerea lui Ciurel la CEO, criticată de Dan Ilie Morega! „PSD să...

Readucerea lui Ciurel la CEO, criticată de Dan Ilie Morega! „PSD să îl pună inginer la Turceni, nu manager”

Liderii PSD Gorj sunt aspru criticați de Dan Ilie Morega, după ce au declarat public că fac eforturi la cel mai înalt nivel politic pentru readucerea lui Laurențiu Ciurel la Complexul Energetic Oltenia. Președintele Institutului de Analize și Investigații Publice și Politice îi reamintește lui Florin Cârciumaru că CEO a înregistrat pierderi colosale pe vremea lui Ciurel, iar declarațiile sale, cum că îi caută un loc de muncă, îi vor aduce doar deservicii din partea electoratului. În cel mai rău caz, spune Morega, Ciurel ar trebui să revină la CEO ca simplu inginer.

Declarațiile lui Florin Cârciumaru, potrivit cărora PSD lucrează pentru readucerea lui Ciurel în sistemul energetic, au stârnit numeroase reacții. Acum a venit rândul lui Morega să critice gestul liderului social-democrat și îi transmite că dacă vrea să îl reangajeze pe Laurențiu Ciurel la CEO, ar face bine să îl trimită la munca de jos. „Îi atrag atenția și lui Cârciumaru și avocatului lui Ciurel, Cosmin Popescu, să o lase mai ușor cu Ciurel, pentru că Ciurel a fost distrugătorul acestei companii. Nu am nimic cu Ciurel, dar să îi dea și lui un loc de muncă așa cum le-a dat oamenilor de mare calitate profesională. Știți că pe Trotea l-au trimis la Peșteana să lucreze ca inginer simplu, știți foarte bine că pe Burlan l-au trimis tot la Peșteana ca inginer simplu. Pesedeilor, dați-i loc de muncă lui Ciurel, că toată lumea vrea să muncească, dar e nevoie de inginer la termocentrala de la Turceni, că el a terminat partea energetică și nu tot trâmbițați peste tot, pentru că nu faceți altceva decât să vă atrageți oprobriul gorjenilor, nu numai al celor care lucrează în minerit și energie”, a reacționat Morega.

„Au adus compania într-un dezastru de neimaginat”

Președintele Institutului de Analize și Investigații Publice și Politice le-a reîmprospătat memoria liderilor PSD cu cifre din bilanțul CEO de pe vremea când compania era condusă de Ciurel. Dan Ilie Morega spune că presiunile l-au făcut pe actualul manager, Sorin Boza, chiar să își depună demisia. „Folosind Complexul după bunul plac, în mod politic, Ponta, Călinoiu și Ciurel au adus compania într-un dezastru de neimaginat. Să se termine cu aceste presiuni asupra managementului superior. Vă spun din sursă sigură, pentru că am avut o discuție cu domnul secretar de stat Doru Vișan, care coordonează mineritul și mi-a spus că abia l-a lămurit pe Sorin Boza să își retragă demisia, pentru că Boza își înaintase demisia. Compania va termina anul cu profit de cel puțin 100 și ceva de milioane de lei, adică 1.000 de miliarde lei vechi. Ce a făcut Ciurel când era Ponta și Călinoiu: peste 17.000 de miliarde pierderi, peste 5.000 de oameni dați afară, pagubă din exportul de la sârbi, pagubă cu termocentrala de la Brăila. Iată bravurile făcute de Ciurel. Acum ies în față cei de la PSD să spună sus și tare că e foarte bun. Nu cumva vreți să îl puneți iar manager general?”, a mai declarat Dan Ilie Morega.

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -