Restructurare și reorganizare la Pro România

0
216

Pro România intră în reorganizare. La Gorj echipa cheamă profesioniștii să facă pasul spre politică. Reprezentanții organizației județene spun că acesta este începutul schimbării care le va aduce rezultate pozitive la alegerile din 2024.

Liderii organizației județene a Pro România susțin că ușile partidului sunt deschide pentru oameni noi, fără alte apartenențe politice. Se dorește o schimbare a conceptului, concept care, la alegerile trecute, nu a dat roade.

Analize

“La finalul săptămânii trecute, am avut o întâlnire cu organizațiile Pro România din Sud-Vest Oltenia. S-au discutat și s-au analizat rezultatele de la alegerile parlamentare și locale, și s-au tras concluziile necesare. Pro România Gorj este într-un proces de reorganizare și restructurare, tocmai ca alegerile din 2024 să ne găsească pregătiți. Transmitem oamenilor profesioniști că îi așteptăm în Pro România. Eu am încredere că lângă noi vor veni oameni care nu au mai făcut politică. Unul dintre obiectivele Pro România Gorj este acela de a deschide partidul și de a aduce alături de noi oameni noi și tineri”, a declarant purtătorul de cuvânt al Pro România Gorj, Marinela Strâmbulescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here