23.7 C
Târgu Jiu
luni, august 8, 2022
AcasăPoliticReușita PRU la nici un an de la înființare! A câștigat 30...

Reușita PRU la nici un an de la înființare! A câștigat 30 de mandate de consilieri și unul de primar!

Robert BugaPartidul România Unită continuă lupta politică, după alegerile locale din 5 iunie. Organizația politică înființată de mai puțin de un an a reușit să obțină, în urma voturilor primite de la cetățeni, 30 de mandate de consilieri și unul de primar. Robert Bugă, vicepreședintele PRU, este convins că aleșii din partea organizației sale politice vor face lucruri bune pentru oamenii care le-au oferit încrederea. Totodată, liderii PRU se pregătesc intens pentru alte bătălii electorale, urmând să se ocupe de notorietatea partidului.

„PRU este partidul caracterelor tari”

Partidul România Unită a fost la un pas să câștige un post de consilier și în comuna Fărcășești, însă a lipsit un vot pentru ca acest lucru să devină realitate. „În localităţile unde avem mai mult de doi consilieri, sunt ferm convins că proiectele noastre vor fi puse în practică. Şi chiar şi în cele în care există doar un singur consilier, din partea PRU, putem să ne spunem cuvântul. La cum îmi cunosc eu colegii, am toată încrederea că se vor impune în consiliile locale şi vor reuşi să îşi pună amprenta, într-un mod pozitiv, pe administraţia locală. Partidul România Unită îşi va continua misiunea, va milita în continuare pentru aceleaşi lucruri, va încerca să atragă cât mai mulţi oameni de bună credinţă. Sigur, va trebui să facem şi un bilanţ al acestei campanii, să vedem unde şi de ce am greşit, cum putem repara eventualele greşeli, cum vom aborda viitoarele alegeri… PRU este partidul caracterelor tari. Indiferent de scoruri, noi nu vom abandona lupta, oricât de mult şi-ar dori anumite personaje obscure din spectrul politic şi nu numai”, a declarat Robert Bugă, vicepreședinte al Partidului România Unită.

Partidul România Unită a dat Mușeteștiului primar

Deși organizația este nouă, Partidul România Unită a reușit să obțină chiar și un mandat de primar, acest lucru fiind posibil la Mușetești. „Cosmin Băban, proaspătul primar al comunei Muşeteşti, este un om de mare calitate. Am ştiut de când s-a hotărât să candideze că va câştiga. M-a bucurat faptul că mai sunt şi gorjeni care apreciază caracterele frumoase. Din nefericire, am pierdut alte localităţi unde îmi puneam speranţa că vom câştiga. Plopşoru, Bolboşi, Padeş sau Săcelu au fost localităţile pe care eu, cel puţin, le vedeam administrate de primari PRU. Din păcate, în unele din ele oamenii nu au vrut să încerce să schimbe mentalitatea din primărie, în altele oamenii au preferat primari cu apucături de interlopi… Se spune că nu putem comenta gusturile alegătorilor. Cred, însă, că puţini mai au dreptul de a se plânge de acum înainte”, a mai spus Robert Bugă.

În ceea ce privește procentul obținut de Partidul România Unită la alegerile din 5 iunie, Robert Bugă spune că a fost mult sub așteptări, însă acesta a fost doar primul test. „A fost primul test dat de un partid înfiinţat acum nici un an de zile. Un scor mulţumitor ţinând cont că suntem singurul partid care s-a ferit să accepte în rândurile lui tot felul de indivizi controversaţi, chiar dacă aveau o anumită cotă de popularitate. Decât să fiu coleg cu organizatori de concursuri care dau premii găini şi curci, sau cu tot felul de persoane cu probleme penale, prefer să construiesc ceva pe termen lung alături de nişte tineri necunoscuţi. Pe mine m-a dezamăgit prezenţa la vot, deşi motivele le ştiu şi pe unele le înţeleg. Toată campania am îndemnat oamenii să voteze, indiferent de opţiunea lor politică. Ţine de educaţia civică, de responsabilitatea socială… suntem momentan departe de multe din valorile care au stat la baza construcţiei societăţilor moderne. Dar, pe viitor, ne vom da mai mult silinţa pentru a le explica oamenilor de ce e bine să te implici în societate”, a conchis vicepreședintele PRU România.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, la cumpărături în Piața Centrală din Târgu Jiu

0
Aflat într-o vizită de lucru în județul Gorj, ministrul Agriculturii, Petre Daea, a participat sâmbătă,...

Accident la Copăcioasa. O tânără a fost rănită

0
O tânără de 20 de ani a fost rănită, ieri, într-un accident care a avut...

Distribuţie Oltenia anunţă întreruperea furnizării energiei electrice în data de 10 și 12 august 2022

0
Distribuţie Oltenia anunţă întreruperea furnizării energiei electrice în data de 10 și 12 august, astfel:

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!