Rezultate finale! PSD trimite în Parlament 4 deputaţi

0
21

În urma redistribuirii voturilor, la Gorj, PSD a obţinut 4 mandate de deputaţi. Astfel, Elvira Şarapatin, locul 4 pe listele PSD, intră în Parlament, iar la senat Scarlat Iriza, de la ALDE, este cel de-al doilea senator.

Cei care ne vor reprezenta în Parlament în următorii patru ani sunt: Victor Ponta, Mihai Weber, Alin Văcaru, Elvira Şarapatin, Dan Vîlceanu, Florin Cârciumaru şi Scarlat Iriza. Duminică, Biroul Electoral Judeţean va înmâna mandatele viitorilor parlamentari de Gorj.

Victor Ponta: „Acest rezultat ne obligă enorm”

Klaus Iohannis a câştigat alegerile prezidenţiale!După aflarea rezultatelor finale, Victor Ponta a postat pe facebook un mesaj prin care le-a mulţumit gorjenilor pentru votul lor. „Un rezultat extraordinar, dar care ne obligă enorm. Vreau să mulţumesc tuturor locuitorilor judeţului Gorj care au fost alături de noi / membrilor şi militanţilor PSD care au muncit extraordinar în campanie/ prietenilor care m-au sprijinit la bine şi la greu din 2004 şi până în prezent! Am făcut multe lucruri bune pentru Târgu Jiu şi pentru Judeţul Gorj, dar mai sunt atât de multe de făcut! În 2012 am spus „cât timp eu voi fi Prim Ministru, Complexul Energetic Oltenia, cu sediul la Târgu-Jiu, nu se va închide şi Gorjul va rezista economic şi social” şi m-am ţinut de cuvânt!

La fel cu Stadionul Municipal şi Sala Sporturilor, cu Centura Târgu-Jiu, cu şoseaua spre Rovinari şi cea spre Petroşani, cu modernizarea şcolilor, cu microbuzele şcolare, cu blocurile ANL, Investiţiile locale prin PNDL şi multe altele! Dar nu e suficient. În 2016, tehnocraţii aproape au distrus CEO în scopul evident ca România să nu mai producă energie pe cărbune şi să importe din Europa! Cred că salvarea CEO şi a interesului strategic al României de a avea energie suficientă produsă în ţară este în continuare principala datorie a tuturor parlamentarilor de Gorj! Sper să reuşim din nou! Pentru oamenii din Gorj!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here