0.7 C
Târgu Jiu
duminică, ianuarie 29, 2023
AcasăHeadlinesRezultatul sondajului PNL pentru Primăria Târgu Jiu!

Rezultatul sondajului PNL pentru Primăria Târgu Jiu!

Liberalii și-au testat terenul, la Târgu Jiu, prin sondarea populației cu privire la viitoarele alegerile locale. În urma acțiunii, actualul primar Marcel Romanescu a ajuns la concluzia că și în 2024 cetățenii vor vota omul și nu partidul din care face parte.

Scandalul din PNL Gorj încearcă să fie retras din spațiul public tocmai pentru ca lupta pentru ciolan să nu afecteze viitoarele alegeri. Organizația județeană condusă încă în interimat stă pe un butoi de pulbere, situația confuză făcând ca membrii de partid să evite, momentan, orice susținere politică a unuia sau altuia. Aflat, în trecut, în scandal cu Ion Iordache, Marcel Romanescu preferă, acum, să evite declarațiile cu privire la relația de colaborare dintre cei doi. În schimb declară că sondajul efectuat de centru, pentru Primăria Târgu Jiu, îi este pe plac.

„Sunt după o zi după ce s-au anunțat rezultatele pentru eventuala candidatură a mea la Primăria Târgu Jiu. În momentul de față cetățenii votează oameni, nu partide politice. Astăzi formațiunile politice pierd teren , nu mai pot aduce mase de votanți. Rezultatul primit de la București mă face să cred că alegerile din 2024 vor fi câștigate, de persoane nu de partide. Decizia o vom vedea în 2024!”, a transmis Marcel Romanescu.

PSD Gorj:”TOȚI reprezentanții PNL din Ministerul Energiei și din Complexul Oltenia trebuie să-și dea demisia”

0
Ministrul Energiei refuză să facă un pas în spate după tragedia de la CE Oltenia....

Șefii PSD Gorj cer demisia lui Virgil Popescu

0
Liderii PSD Gorj răbufnesc și cer demisia ministrului Energiei, după accidentul groaznic din cariera Jilț...

Amenințări cu pușcăria între liberali. Vizat și un parlamentar gorjean

0
Grave amenințări ar fi avut loc într-un local din capitală, în toamna anului trecut, unde...

1 COMENTARIU

  1. … și care-i rezultatul sondajului ? Că dacă se vor vota oamenii și nu partidul , așa cum zici că zice ” centrul”, lucru sigur nu o sa fi votat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!