Acasa / Politic / Robert Filip, mesaj pentru Dian Popescu: „Ți-ai atins apogeul! Fă pasul în spate și lasă-i pe alții”

Robert Filip, mesaj pentru Dian Popescu: „Ți-ai atins apogeul! Fă pasul în spate și lasă-i pe alții”

Dian Popescu este la un pas de a pierde frâiele ALDE Gorj. Asta anunță primarul din Rovinari, Robert Filip, care așteaptă publicarea datelor din sondajul de opinie realizat de partid. Filip spune că Dian Popescu nu mai poate rămâne în funcție, atât timp cât are un scor electoral sub cel al partidului și îi recomandă să facă singur un pasul în spate.

Conflictul dintre Robert Filip și Dian Popescu este printre puținele lucruri care mai scot ALDE Gorj, partid aflat, teoretic, la putere, din amorțeală. Filip așteaptă cu maxim de interes publicarea datelor din sondajul realizat de conducerea partidului. „Nu știu foarte multe date din sondajul ALDE, dar știu că se face o analiză în detaliu și o să se ia măsurile care se cuvin. Nu cred că e normal să ținem oameni în fruntea partidului sub scorul partidului. Orice conducere serioasă ia o decizie după ce vede că ține niște oameni care trag partidul în jos. La cum simt eu pulsul, eu zic că Dian Popescu are sub scorul partidului. Eu nu vreau să schimb pe nimeni. Îmi doresc doar ca lucrurile să meargă, să atragem oameni și să construim ceva stabil. Dacă tu ca lider mergi pe un drum și nu vine niciun om după tine, doar te-ai plimbat. Eu nu vreau să mă plimb”, spune Filip.

„Se vor organiza alegeri în ALDE Gorj”

Primarul ALDE al Rovinariului este de părere că președintele interimar Dian Popescu ar trebui să facă singur un pas în spate, după modelul PSD și crede că organizația județeană va avea parte în sfârșit de alegeri. „Eu zic că știu mai mulți oameni adevărul și se vede și după munca pe care o facem și după activitatea pe care o avem cine este înainte și cine este în spate. Îmi pare rău că suntem încă la stadiul în care trebuie să suportăm metehnele astea ale Comunismului, în care nu putem să facem pasul în spate. Ți-ai atins apogeul, fă pasul în spate și lasă-i pe alții, susține-i cu sfaturi. Dacă te prinde valul din spate și nu te urci pe el, te îneci. Eu zic că se vor organiza alegeri și în ALDE Gorj în acest an. Rămâne de văzut dacă voi candida sau nu”, a mai declarat Robert Filip.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*