Romanescu a anunțat numele viitorului viceprimar al municipiului Târgu Jiu

0
226

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu,  a anunțat, miercuri seara, în cadrul unei emisiuni de televiziune cine va fi viitorul viceprimar al municipiului Târgu Jiu. „Nu există la momentul acesta decât o singură opțiune, Pro România și, ca să fiu deschis, Gabriel Coica va fi viitorul viceprimar al municipiului Târgu Jiu. ca să fie cărțile date pe față. Gabriel Coica a demonstrat că poate fi un partener corect pentru viitoarea guvernare locală de la Târgu Jiu și va fi singura mea opțiune, ca să închid orice altă speculație. Nu există nicio altă variantă. După discuțiile pe care le-am avut cu domnul Alin Văcaru și cu Gabriel Coica“, a spus Romanescu la o emisiune la Accent TV.

S-a dezlănțuit la adresa colegilor din PNL

În cadrul aceleiași emisiuni, primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, care este şi preşedintele organizaţiei municipale a PNL, s-a dezlănţuit la adresa colegilor din partid. „În cei trei ani de zile de mandat, nu au făcut altceva decât să mă lovească pe la spate. Şi Pecingină, şi Banţa chiar şi câteodată domnul Iordache, care nu era membru al partidului la vremea aceea, Şi Berca, şi Nicu Bobu  şi pot să continui lista, nu au făcut în cei trei ani de mandat decât să se facă că-mi sunt profesori în administraţie şi în politică şi că încearcă să mă ajute. Nu, m-au motivat extraordinar ca să mai fiu patru ani de zile primarul municipiului Târgu Jiu şi să obţin un rezultat istoric“.

Urmărește „like-urile“ de pe Faceobook

Primarul Romanescu a urmărit chiar „like-urile“ date la postările adversarilor politici şi spune că unele au fost trimise chiar de colegii săi din PNL: „Ştiu ce s-a întâmplat în organizaţia judeţeană: oameni care aşteptau seara de alegeri ca să-i ia capul lui Romanescu. Pe masă la Partidul Naţional Liberal erau zece cuţite ascuţite şi duse frumos la fierar, dar din păcate erau şi unii foarte tineri, care nu au înţeles toate jocurile din spatele candidaturii mele şi care în ziua respectivă dădeau inimioare şi like-uri la Edi Lădaru, care îl promova pe Ciprian Florescu (n.r.-candidatul PSD Gorj pentru funcţia de primar al municipiului Târgu Jiu)sau la Ciprian Florescu. Oameni care astăzi sunt consilieri judeţeni din partea PNL. Nu mi s-a părut fair-play. Este inadmisibil să dai aprecieri la adresa contracandidatului lui Romanescu“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here