Acasa / Politic / Romanescu: „Aș avea o strângere de inimă dacă nu ar candida domnul Adiță”. Tudor: „Nu intru în luptă să mă bat cu Marcel Romanescu! Am proiecte!”

Romanescu: „Aș avea o strângere de inimă dacă nu ar candida domnul Adiță”. Tudor: „Nu intru în luptă să mă bat cu Marcel Romanescu! Am proiecte!”

Se ascut săbiile. Deși nu s-au anunțat toate candidaturile, la Primăria Municipiului Târgu Jiu a început campania. Primarul în exercițiu dă cu presupusul în cazul contracandidatului PSD afirmând că și l-ar dori pe Tudor într-o confruntare directă. Social-democratul susține că primarul afișează o ironie ieftină care îl va costa în relația cu cetățenii.

PNL l-a reconfirmat pentru poziția de candidat la Primăria Târgu Jiu pe primarul Marcel Romanescu. Deși echipa și-a arătat susținerea, edilul speră să nu mai aibă parte de surprize pe parcursul campaniei electorale. „Dacă ulterior se vor face anumite jocuri din partea PSD, vom vedea dar în privința confirmării, nu am avut emoții. PNL are încredere în tot cea ce mi-am propus să fac. Mai este mult până la depunerea candidaturii dar nu mă neliniștește acest lucru. Știam că nu vor fi multe voci care să nu mă susțină, dacă aveau un alt candidat probabil existau discuții dar nu cred că se pune problema”, a declarat Marcel Romanescu.

Contracandidat

În privința contracandidatului, Romanescu are emoții doar pentru lupta cu PSD. În discursul său îl atacă pe viceprimarul Adrian Tudor. „Aș avea o strângere de inimă dacă nu ar candida domnul Adiță pentru că ar rămâne permanent un potențial candidat și are o vârstă. Dacă aș fi în locul PSD i-aș da o șansă. Așa o văd eu! Dânsul rămâne permanent candidat și populația te ia în bâză când tot anunți și nu ești”, susține Marcel Romanescu.

„El nu mai e primar”

Social-democratul refuză să-i mai întoarcă vorbele, declarând că nu-și dorește o candidatură din ambiție ci din dorința de a schimba ceva în Târgu Jiu. „Cine îl cunoaște pe primarul Marcel Romanescu știe că atunci când e ironic își ascunde teama. E o mască, ironia asta ieftină. Nu intru în luptă să mă bat cu Marcel Romanescu. Candidez pentru că am niște proiecte pentru acest oraș și pentru că vreau să am un parteneriat și un dialog cu cetățenii orașului, pentru a realiza lucruri frumoase. Mă miră faptul că încă se mai crede primar, el nu mai e primar, Romanescu și-a delegat toate atribuțiile. El este primar doar la TV și la radio. Mai iese și se mai laudă cu proiectele PSD care vor fi implementate. A reușit acum să semneze și proiectul cu centrul Infotrafic, un proiect PSD din 2015. Va fi haios că în 2016 PSD a venit în oferta electorală cu acest proiect, și,  în 2020 va veni Marcel Romanescu cu același proiect. Unii au avut viziunea și s-au bătut să-l depună și altul va ieși public să spună că el l-a semnat și l-a stampilat. Acest proiect este serios și ar trebuie, de pe urma lui, să aibă de câștigat doar orașul, nu oamenii politici. Mă tem , oarecum, dacă trebuie să-l implementeze actualul primar și echipa lui de specialiști pentru că este posibil să ne trezim cu lucruri făcute pe genunchi”, a declarat viceprimarul Adrian Tudor.

Invitație în platou

Viceprimarul Adrian Tudor îi lansează o invitație primarului, de a participa împreună la o dezbatere pe tema problemelor orașului. Tudor este convins că în acest fel cetățenii și-ar putea da seama pe cine să pună ștampila în vară. „Cine crede că o campanie electorală înseamnă doar bătălii și acuze, se înșeală. E important parteneriatul pe care îl propui cetățenilor. Cu ei vei lucra patru ani de zile. Îl invit  pe domnul primar să ne întâlnim la dezbateri, chiar dacă zice că nu îi e frică. Am fost multe momente când a fost invitat la emisiuni cu mine și a refuzat, nu cred că de frică,  dar a refuzat.  Eu cred că în campania electorală cetățenii așteaptă proiecte, totuși votul trebuie dat pe baza unei propuneri lansate de fiecare candidat. Cred că e de bun simț să discutăm lucruri benefice pentru oraș. Dânsul dezbate singur pe la TV. Dacă nu voi fi desemnat candidatul PSD voi merge la emisiuni în calitate de cetățean care propune ceva. Aroganța că deja e învingători nu mai prinde, am mai văzut mulți care se bazau pe aceleași argumente. Fiecare își gestionează campania cum dorește”, a mai declarat viceprimarul Municipiului Târgu Jiu.

6 comentarii

  1. Ce drac’ de proecte (sic) ai tu mai ? Ai tot avut proiecte dom’ Sanator al florilor de pe stalpii metalici , timp de aproape 20 de ani ai tot avut proiecte . Proiect sa i dai tot cea ce era spatiu comercial lui Sarcina , Sa i dai toate terenurile de pe Insulita si pe digul Jiului asociatului tau Calin Lemnaru , sa i dai lui Sarcina chiar si o strada intreaga la fostul Santier nr 4 . Ai avut ca proiect sa distrugi tot ce a fost spatiu verde in acest oras , l ai dat unor afaceristi sa puna chioscuri si tarabe , ai dat piata mare alor asociati ai vostri din PSD . Nu ti ajunge cat ai instrainat pe bani grei bucati din oras? Nu ti mai ajung zecile de milioane de euro din spagi , ce proiecte mai ai , sa dai si blocurile lui Sarcina , sa i dai si sufletul locuitorilor Tg Jiu ului?

  2. Romanescule, cat de josnic ai ajuns, politica ti-a luat mintile, baiatule.Primaria nu se conduce cu jigniri si ironii, ci dovedeste ca esti bun prin realizari in folosul orasului.Pacat de radacinile si tulpinile tale, tu fiind creanga cotaminata de virusii rautatii fata de oameni care traiesc in jurul acelui copac de gena veritabila,romaneasca!

  3. “mitele”, dovedeste ceea ce insinuiezi cu capul tau om prost.Pai, chiar daca ar fi adevarat, nu uita prostavane, ca atat Sarcina, cat si Lemnaru au creat sute de locuri de munca in ora si in judet.Apoi care spatii vrzi, nataraule, ca mucea de Romanescu nu are grija nici de cele existente, chiar le mutileaza pentru motive de care oamenii din zona le cunosc foarte bine.Vorbesti de chioscuri si tarabe, pai de unde stii tu ca le-a dat fostul primar, sau acolo nu trebuie sa-si agoniseasa niste amarati de comercianti traiul de zi cu zi?Inca odata, dovedeste, spurcaciune, ca s-a dat spaga zeci de milioane euro, chiar esti sanatos la cap.Sufletele targujenilor sunt chinuite de catre neica nimeni, alias Romanescu, care de 3 ani de zile nu-si misca fundul de pe scaunul primariei, minte de stinge si o tine intr-un lant de scandaluri cu toate autoritatile locale si chiar cu oamenii din PNL, care s-au saturat de acest minuscul om cu caracter si apucaturi suburbane.

  4. Poate Tudor Adrian va face ceva pentru oraș, e tânăr și își dorește cred ca orașul în care locuiește sa fie unul dezvoltat, sa se mândrească cu orașul asta. Și hai Adrian dovedește-ne noua locuitorilor ca ești bun, ca ne oferi o viata mai buna în acest frumos oraș unde și tu vrei sa locuiești toată viata. Hai sa avem și noi aici în Sud, un oraș modern și prosper. Mult succes!

  5. doi incompetenti viseaza prea mult dar nu au simtul practic

  6. …si doi palavragi de duzina, ca doar fudulia si prostia nu dor si nici nu au varsta.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*