Acasa / Politic / Romanescu candidat la europarlamentare? Liberalii de la Gorj îl susțin

Romanescu candidat la europarlamentare? Liberalii de la Gorj îl susțin

Liberalii dau înainte cu ideea de a avea un gorjean pe lista PNL pentru alegerile eurparlamentare. Și, după mai multe săptămâni în care nu s-a vehiculat niciun nume, acum, peneliștii îl propun ca și candidat chiar pe primarul Marcel Romanescu.

Până să candideze pentru un nou mandat de primar Marcel Romanescu s-ar putea lupta pentru un loc de europarlamentar. Liberalii de la Gorj îl vor pe listă și au de gând să lupte pentru ca edilul din Târgu Jiu să fie clasat pe un loc cât mai sus. „Asta a fost părerea mea nu stiu dacă dorește sau nu. Are susținerea mea și a colegilor numai să-și dorească să candideze. Acum fiecare trebuie să înțelegem că facem parte dintr-o echipă și trebuie să depunem eforturi ca să obținem un rezultat bun la europarlamentare. Cred că domnul Marcel Romanescu ar face bine să se înscrie și ar fi foarte bine pentru PNL Gorj. Vrem să dăm un semnal serios de credibilitate pentru alegerile din 2019”, a declarat Gheorghe Grivei.

Undă verde de la centru

Liderul PNL Gorj nu se grăbește nici să accepte nici să refuze propunerea colegilor. Vîlceanu susține, însă, că discuția trebuie purtată la centru. „Nu am avut o ședință în care să discutăm cadidatul pentru alegeri europarlamentare din partea județului Gorj. Prima dată îl vom stabili în BPJ și apoi vom vorbi cu organizația centrală. Dacă va exista o discuție de genul acesta, putem să discutăm și mâine”, a declarat președintele Dan Vîlceanu.

Subiect artificial

Cât despre plecarea primarului din Târgu Jiu la o altă formațiune politică, Vîlceanu susține că nu se pune problema. „E un subiect care apare și dispare. Noi ne concentrăm asupra ceea ce trebuie să facem noi. Discuția asta cu plecarea lui Marcel Romanescu eu cred că are aceiași logică. Nu se pune problema de așa ceva”, a mai declarat Vîlceanu.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*