Romanescu: “Ce să ne dorim, ca cei care sunt înaintea noastră să nu mai existe ca să poți ajunge parlamentar?!”

0
264

Nu renunță la un post eligibil pe lista PNL Gorj pentru următoarele alegeri parlamentare! Marcel Romanescu susține că organizația pe are o conduce este cea mai puternică din Gorj și merită un loc pe primele poziții spre Parlamentul României. Între timp, liberalul Mihai Paraschiv a renunțat la poziția oferită, locul 4 pentru Camera Deputaților, convins fiind că a fost pus pe listă de “umplutură”.

Se reaprinde scandalul în PNL Gorj. Liderul județean Dan Vîlceanu este acuzat că nu a ținut cont de solicitarea celor de la municipiu de a plasa pe un loc eligibil, un coleg de-a lor. “Este clar că lista pentru alegerile parlamentare a fost făcută de către președintele organizației, Dan Vîlceanu. Așa cum a fost stabilit candidatul la Consiliul Județean de către președintele organizației și validat ulterior de forurile județene, același lucru s-a întâmplat și de data aceasta. Domnul Dan Vîlceanu a prezentat lista cu candidații de pe locurile posibil eligibile. Nu putem discuta înainte de alegeri de locuri eligibile. Cetățenii vor stabili cine ne va reprezenta în viitorul Parlament pe mandatul 2020-2024. Mai mult decât atât, eu am considerat că este și moral și legal ca organizația municipală, după rezultatele din 27 septembrie, să aibă măcar un reprezentant în cele 3 locuri posibil eligibile. Nu s-a ținut cont de părerea noastră. A fost validată lista ulterior și de către forul superior convocat de către președintele organizației județene”, a transmis președintele PNL Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Paraschiv, decizie de retragere

Discuțiile sunt reluate în contextual în care Mihai Paraschiv, membru în PNL Târgu Jiu, s-a retras de pe lista deja validată de Biroul Județean. “Domnul Mihai Paraschiv nu mai este pe lista de candidați. S-a retras zilele trecute. Am avut o discuție cu Mihai. I-am explicat ce așteptări am eu de la el atunci când am întocmit lista de consilieri locali. Am așteptări foarte mari. În perioada următorilor 3 ani de zile va gestiona în mod direct 45 de milioane de euro pe finanțare europeană pentru Transloc. Nu e o misiune ușoară. Același lucru l-am făcut și când a avut o propunere din partea domnului Dan Vîlceanu pentru a candida la alegerile parlamentare. I-am spus că eu dacă aș fi în locul lui, m-aș gândi de mai multe ori. Deja au început proiectele cu finanțare europeană, iar fiecare zi pierdută pentru Mihai Paraschiv într-o campanie electorală este o zi pierdută pentru Transloc. Eu vreau să conducă această societate cu rezultate deosebite. Nu l-am angrenat în campania de la locale din același motiv. Aflându-se pe locul 4 pe lista de deputați a PNL, nu cred că are nevoie de notorietate. Este un personaj destul de cunoscut. Locul 4 nu era niciodată un loc eligibil. Nu suntem la grădiniță. Am depășit faza asta de amăgiri, adică hai să te pun pe locul 4, că poate într-o zi vei fi parlamentar. Ce să ne dorim, ca cei care sunt înaintea noastră să nu mai existe ca să poți ajunge parlamentar?!”, a mai transmis Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here