spot_img
18.2 C
Târgu Jiu
joi, martie 28, 2024
Altele
    AcasăHeadlinesRomanescu cu Tudor știu cine va pierde alegerile din 2020

    Romanescu cu Tudor știu cine va pierde alegerile din 2020

    Tensiunile din ultima perioadă din Primăria Municipiului Târgu Jiu au o miză foarte mare. Prin scandalurile zilnice aleșii celor două tabere PNL și PSD pregătesc, de fapt, campania electorală din 2020. Romanescu și Tudor se tem de o posibilă confruntare în lupta din alegerile locale așa că preferă să-și elimine încă de pe acum posibilul contracandidat.

    Primarul în exercițiu, Marcel Romanescu, a mers în ultima perioadă pe declarații care duc la dezbinare. A afirmt de ai multe ori că și-ar dori ca la alegerile din 2020 să candideze toți social-democrații care și-au anunțat intenția de a cere votul electoratului. În felul acesta PSD ar pierde din voturi. Gândul că actualii viceprimari i-ar putea fi contracandidați îl face pe Romanescu să atace din nou. „Am fost ales primar până în 2020, până când va avea domnul Tudor posibilitatea să candideze, că de câștigat nu va câștiga, dar va avea posibilitatea să candideze, dar și după alegeri vom lucra împreună în același mod, da?! ”

    „Mă bazeze pe inteligența electoratului”

    La rândul său Tudor îi transmite lui Romanescu că peste un an va pierde mandatul de primar. „Eu vă pun că nu va mai fi Marcel Romanescu primar. Cine va decide poporul va fi, dar nu Marcel Romanescu! Mă bazez pe inteligența electoratului. Oamenii din Târgu Jiu nu se mai lasă mințiți. Nu cred că mai sunt atât de creduli încât să creadă ce declară. Am luat parcarea de la Rodna că e a poporului și jumătate din bani se duc unde trebuie! Ooo și e abia începutul! Dintr-o dată la Rugi sunt firme care lucrează cu primărie Târgu Jiu în orice domeniu. Lumea trebuie să știe: domne vă minte! Se uită în ochi și vă minte!”, a declarat viceprimarul Adrian Tudor.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: