Acasa / Headlines / Romanescu față în față cu Ludovic Orban! “Vreau ca domnul prim-ministru să fie informat”

Romanescu față în față cu Ludovic Orban! “Vreau ca domnul prim-ministru să fie informat”

Primarul Municipiului Târgu Jiu dă astăzi ochii cu premierul Ludovic Orban. Este prima întâlnire după ce liberalul gorjean i-a cerut demisia liderului de partid. Discuțiile nu vor avea loc, ca altă dată, între patru ochi ci vizează o întâlnire la care participaă toți primarii Municipiilor din România.

Încep vizitele la București pentru primarul Marcel Romanescu. Edilul profită de invitația lansată de premier pentru a afla în ce stadiu sunt și proiectele ce vizează orașul lui Brâncuși. Acuzat că nu a făcut lobby pentru dezvoltarea Municipiului, Romanescu începe să bată pe la ușile ministerelor. “Voi participa la o întâlnire cu domnul ministrul al României dar și cu ministrul Dezvoltării. Va avea loc și o discuție referitoare la finanțarea la nivelul autorităților publice locale prin Asociația Municipiilor din România. Voi fi prezent și la câteva ministere pentru proiectele demarate. La Ministerul Educației pentru o grădiniță din strada Loc. Dumitru Petescu și la Ministerul Dezvoltării pentru a vedea în ce stare sunt proiectele blocate”, susține primarul Marcel Romanescu.

Nu le știe Orban pe toate!

Edilul susține că vrea să afle ce se întâmplă și cu investiția de 12 milioane de euro care vizează modernizarea Transloc. La aceste discuții va participa și primarul din Ploiești, parte din program. “În ceea ce privește proiectul privind troleibuzele am înțeles că s-ar finaliza procedura de licitație abia în luna ianuarie. Nu pot accepta să finalizăm o procedură în 8 luni de zile, care normal ar trebui să dureze maxim 3 luni de zile. Vreau ca domnul ministru să fie informat, pentru că e la ]nceput și nu știe toate problemele primăriilor. Am discutat și cu primarul de la Ploiești care, va veni cu mine la București să vedem de ce ni se blochează acest proiect”, a mai declarat primarul.

Un comentariu

  1. Romanescule, o sa vina de la sefii partidului tau bani cocoloasa, ca na-i ce mai face cu ei.Daca va fi altfel, pe cine o sa mai dai vina, majestate?

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*