9 C
Târgu Jiu
vineri, martie 5, 2021
Acasă Headlines Romanescu, în fața lui Orban și a lui Rareș Bogdan: „Am fost...

Romanescu, în fața lui Orban și a lui Rareș Bogdan: „Am fost blatiștii de serviciu ai PSD“

O stare de tensiune există în cadrul organizației PNL Gorj în urma declarațiilor făcute de către primarul Marcel Romanescu, președintele organizației municipale a PNL, în fața președintelui partidului Ludovic Orban și a candidatului la alegerile europarlamentare Rareș Bogdan.

Liberalii gorjeni s-au întâlnit marți seară la Cinematograful „Sergiu Nicolaescu“ din municipiul Târgu Jiu cu președintele partidului, Ludovic Orban, și cu Rareș Bogdan, candidatul la alegerile europarlamentare aflat pe prima poziție. Primarul municipiului Târgu Jiu a fost primul care a urcat pe scenă și a spus că, în anul 2016, organizația PNL Gorj a făcut „blat“. Marcel Romanescu a dat asigurări că nu va candida de la PSD la alegerile viitoare: „Nu o să înțeleg niciodată ce s-a întâmplat în anul 2016, deși cei cinci candidați propuși pe listă au plătit câte 5.000 de lei. Am rămas și cu banii luași și, pe românește, într-o altă formă. Peste cei cinci s-a adus un polițist teleportat la Târgu Jiu care trebuia să piardă, pentru că asta era ideea atunci. La Târgu Jiu trebuia să pierdem, cum aș dori să nu se mai întâmple în anul 2020, domnul Rareș Bogdan. Eu cred că astăzi suntem în echipă cu prieteni și cred că trebuie să recunoaștem marele adevăr: am fost blatiștii de serviciu ai PSD, iar eu, Marcel Romanescu, ca primar al municipiului Târgu Jiu, ca să elimin orice speculație, nu voi fi niciodată candidatul Partidul Social Democrat“.

„Ne-au cumpărat cu boabe“

Romanescu a dat de înțeles că nu este bătută în cuie candidatura sa pentru un nou mandat de primar din partea PNL: „Suntem astăzi o regiune în care PSD domină de 28 de ani din cauza noastră, nu din cauza celor de la PSD, pentru că ne-au cumpărat cu boabe și am acceptat de fiecare dată, pentru chestii individuale. Voi fi candidatul formațiunii politice care nu va mai face 28 de ani blaturi în municipiul Târgu Jiu, în județul Gorj sau în Oltenia“.

- Advertisement -

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Comentarii recente