Acasa / Headlines / Romanescu, înlocuit? Popeangă : „O să apară noi candidați”

Romanescu, înlocuit? Popeangă : „O să apară noi candidați”

Liberalii gorjeni caută înlocuitori pentru Romanescu. După ce primarul PNL a lăsat o urmă de îndoială în privința plecării sale la PSD, liderii liberali susțin acum că o eventuală debarcare a lui Romanescu nu afectează organizația. Fostul pesedist Vasile Popeangă este cel care recunoaște că în PNL Gorj se fac deja calcule.

Prin declarația lansată cu privire la o posibilă plecare din PNL, Romanescu a reușit să atragă atenția celor care și-ar dori să candideze dar nu au loc. Liberalii gorjeni nu duc lipsă de candidați pentru cele mai vânate primării din Gorj, o spune un fost pesedist care a aflat între timp strategiile opoziției, prin trecera în sânul liberalilor. Vasile Popeangă este convins că nimeni nu este de neînlocuit și spune că PNL nu va plânge prea mult după Romanescu, dacă acesta va pleaca. „Dacă se menține vie această idee de trecere a lui Romanescu în PSD, e mare scandal în rândul social-democraților gorjeni. Să stiți că PNL lucrează și cu rezerve. Orice partid are rezerve. Vom vedea, până în 2020 e mult. Se mișcă lumea politică, o să vedeți că o să apară noi candidați”, a declarat Vasile Popeangă la un post de radio local.

Vîlceanu neagă

Liderul local PNL Gorj neagă toate aceste aspecte și spune că plecarea lui Romanescu este o minciună marca PSD. Vîlceanu este convins că disperarea contracandidaților naște astfel de mutări politice. „Toată lumea știe că nu este adevărat. PSD nu are candidat la primăria Târgu Jiu și Motru și înceracă să fure. La ora actuală mai mult din jumătatea populației este sub primar PNL și asta contează foarte mult”, a declarat Dan Vîlceanu președintele PNL Gorj.

Un comentariu

  1. Vasile Popeanga este penelist ? Doamneeee in ce judet traim . Ce faci dle deputat pnl fost pesedist Dan Vilceanu , aduci toti pesedistii in PNL ?

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*