Acasa / Politic / Romanescu: Miruță, Davițoiu sau Vîlceanu, să-și asume o candidatură!

Romanescu: Miruță, Davițoiu sau Vîlceanu, să-și asume o candidatură!

Primarul Marcel Romanescu pune tunurile pe liderii de dreaptă. Edilul din municipiul Târgu Jiu le solicită să-și asume candidatura la Consiliul Județean.După o astfel de bătălie poți să faci istorie sau să rămâi istorie”, afirmă liderul PNL Târgu Jiu.

După ce liderul PNL Gorj Dan Vîlceanu a declarat că este dispus să poarte negocieri pentru de a face front comun cu toate partidele de dreapta în vederea stabilirii unui candidat unic care să elimine PSD de la conducerea județului este văzut, colegul, Marcel Romanescu îi cere să candideze. Nu doar lui și celorlalți lideri politici care încă nu au stabilit un contracandidat pentru Cosmin Popescu. „Dacă la nivel județului Gorj se găsește o personalitate care să poată să fie susținută într-o astfel de campanie electorală, sunt de acord. Pe de altă parte, consider că cea mai bună variantă este realizarea unui sondaj între liderii politici care se duc la masa negocierilor și cel mai bine plasat dintre ei, Miruță, Davițoiu sau Vîlceanu, să-și asume o candidatură. Politic sunt și perioade mai delicate în viață, însă, așa cum eu mi-am anunțat candidatura la primăria Târgu Jiu și nu am pus-o niciodată pe seama unui înțelegeri, deși mi-ar fi fost ușor să negociez cu PMP sau USR, dar, mi-am asumat pentru că după o astfel de bătălie poți să faci istorie sau să rămâi istorie. Când ești lider îți asumi! Eu mi-am asumat orice risc și chiar dacă din sondajele făcute până acum nu aveam cel mai bun rezultat, la fel, trebuia să-mi asum această candidatură”, a declarat Marcel Romanescu.

Parașuta nu ajută!

Romanescu este convins că fără o figură cunoscută, unirea dreptei ar merge spre eșec. „Nu aș introduce în competiție un om pe care nu-l sondez pentru că am mai avut, în 2017, un polițist parașutat la Târgu Jiu, care ne-a dezonorat pe noi, PNL, și am ajuns în situația de a ieși pe locul 3, pe locul 2 a ieșit un candidat care avea în spate doar dorința de a se afirma. De data aceasta nu aș aduce un candidat cu parașuta la nivelul județului Gorj. Nu aș risca!”, a mai declarat liderul PNL Gorj.

Un comentariu

  1. Vrem fapte si realizari frumoase pentru oameni, nu vorbe in vant si demagogie de la acesti politicieni lipsiti
    de scupule!!

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*