Acasa / Headlines / Romanescu: Nu mi-aș dori niciodată să lucrez cu unul ca Lădaru

Romanescu: Nu mi-aș dori niciodată să lucrez cu unul ca Lădaru

Romanescu nu-și dorește o colaborare cu Eduard Lădaru. După ce într-o declarație politică cei din ALDE au cerut aliaților un post de viceprimar în municipiul Târgu Jiu, edilul speră ca scandalul să nu se resfârngă asupra lui prin nominalizarea unui consilier nepotrivit. Romanescu susține că Eduard Lădaru se află pe lista neagră și nu crede că ar putea vreodată să colaboreze cu el.

Marcel Romanescu susține că și-ar dori alături de el un viceprimar căruia să-i poată delega sarcinile în momentul în care pleacă în concediu. Nu că actualii viceprimari nu ar fi capabil să-l înlocuiască cu succes, însă, se pune problema scandalurilor din ultima perioadă care a creat o tensiune între ei. „Eu mi-aș dori în primul rând un viceprimar cu care să pot comunica, nu mă interesează ce culoare politică are. Mi-aș dori un om care să poată cu adevărat să țină legătura cu primarul municipiului Târgu Jiu, așa cum nu se prea întâmplă în acest moment. Nu mă interesează numele sau formațiunea, mă interesează omul care să rămână în Primăria Municipiului Târgu Jiu atunci când nu sunt în localitate și care să preia toate sarcinile pe care le are primarul în funcție. Sunt mulți în actualul Consiliu Local care ar putea face asta, nu neapărat de la ALDE. Chiar și domnul Pârcălăboiu de la ALDE cred că ar fi o persoană cu care aș putea colabora. De la PSD sunt mai mulți, poate doamna Luca, domnul doctor Udrescu, sunt foarte mulți oameni de bună calitate care și-au văzut de activitatea dânșilor de consilieri, și nu de scandalurile care se generează”, a declarat Romanescu.

Lădaru?!

Cum în Consiliul Local Târgu Jiu ALDE are doar doi oameni, Romanescu nu poate trece cu vederea o posibilă nominalizare a lui Edurad Lădaru. Primarul susține că aceasta ar fi cea mai mare lovitură pe care ar putea-o primi. „Recunosc, nu mi-aș dori niciodată să lucrez cu unul ca Lădaru. Asta ar fi pentru mine chiar cea mai mare lovitură pe care ar putea să mi-o dea ALDE. Nimeni nu s-a născut primar sau viceprimar, dar oricare dintre aceste persoane, dacă demonstrează că sunt de bună credință, pot să îl înlocuiască într-o anumită perioadă pe primar. În ultimele cel puțin 6 luni, am plecat de 3 ori din Primărie, în rest a trebuit să mă ocup de tot ce înseamnă partea operativă în această instituție”, a mai declarat edilul.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*