Acasa / Politic / Romanescu, umilit de Orban: “eu vorbeam și el se juca pe calculator”

Romanescu, umilit de Orban: “eu vorbeam și el se juca pe calculator”

Marcel Romanescu nu se bucură de sprijin nici la nivel local nici la nivel central. Președintele organizației PNL Târgu Jiu susține că Ludovic Orban l-a dezamăgit profund în nenumărate rânduri când a încercat să-i transmită vreo nemulțumire. O ultimă scenă, fără cuvinte, a avut loc chiar în biroul președintelui PNL din capitală când un joc pe calculator a fost mai important decât un dialog cu edilul târgujian. 

Marcel Romanescu nu mai vrea să fie reprezentat de Ludovic Orban. Pe lângă chestiunea cu impozitarea salariilor la IT-iști, clinciurile dintre cei doi politicieni sunt mai vechi. Romanescu i-a cerut sprijin lui Orban când consilierul local Mihai Paraschiv a fost propus excluderii, când a intrat în conflict cu Dan Vîlceanu, când și-a dorit un gorjean pe lista pentru europarlamentare, toate aceste apeluri fiind fără succes. De departe cea mai deranjantă situație s-ar fi petrecut chiar în capitală, unde Romanescu a fost pur și simplu umilit de președintele PNL. „Am stat odată o oră în birou. Eu vorbeam cu Ludovic Orban și el se juca pe calculator, chestia aia pe mine m-a dezarmat complet. Adică când vine primarul municipiului Târgu Jiu, mai ales că vine de la câteva sute de kilometri să discute cu tine, din jenă față de situația în care te afli și mai ales dacă l-ai primit în birou, ești atent. Eu stăteam la o masă din fața lui, vorbeam și el se uita la calculator și se juca, ce se juca acolo. Chestiile acestea s-au acumulat”, a declarat Marcel Romanescu.

2 comentarii

  1. „Adica cand”… bravo Romanescule, intruchiparea caofoniei! Dom profesor de facultate, ce mai!

  2. ASA SUNT TOTI LIBERALII!
    DORM IN BIROURI SI SE JOACA CU ROMANIA!RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEE PPPPPPPPPPPPNNNNNNNNNNNNNNNNNNNLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*