Romanescu vrea la CJ: “Nu refuz nicio propunere”

0
301

Primarul Municipiului Târgu Jiu și-a exprimat deschiderea de a candida, la viitoarele alegeri, pentru funcția de șef al județului.Marcel Romanescu a declarat, la o televiziune locală, că nu refuză nicio propunere atâta timp cât partidul din care face parte îl susține politic.

În 2024 este posibil ca Marcel Romanescu să candideze pe listele PNL pentru o funcție, tot în județul Gorj. După două mandate ca primar, edilul vrea să treacă strada, la Consiliul Județean Gorj. ”Există și posibilitatea să candidez la Consiliul Județean. Nu refuz nicio propunere din partea formațiunii pe care o reprezint, așa cum n-am refuzat-o nici până acum. Toate calculele trebuie făcute din timp, sunt multe variabile pe care trebuie să le luăm în calcul, iar una dintre acestea este susținerea de care beneficiezi. Dacă în Partidul Național Liberal se va face o strategie pe care să o urmeze toată lumea, indiferent de nivelul politic, este de luat în calcul această variantă, candidatura mea la Consiliul Județean Gorj”, a spus Marcel Romanescu.

Până acum, Marcel Romanescu a ocupat, pe rând, funcțiile de subprefect de Gorj, parlamentar și primar al Municipiului Târgu Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here