Rotaru preia Partidul Conservator?

1
18

Edilul comunei Leleşti, Marian Rotaru, va renunţa la independenţa politică! Cel mai probabil, de săptămâna viitoare Rotaru va prelua frâiele organizaţiei judeţene a Partidului Conservator.

În urma discuţiilor purtate de primarul Marian Rotaru, atât cu prietenul său şi preşedintele Partidului Conservator Gorj, Marius Borcan, cât şi cu Dan Voiculescu, preşedintele P.C. la nivel naţional, Rotaru urmează să ia o decizie în ceea ce priveşte viitorul său politic. Cel mai probabil, de săptămâna viitoare, Marian Rotaru se va regăsi în barca conservatorilor gorjeni. Rotaru îşi doreşte să obţină şi funcţii de conducere la instituțiile deconcentrate din județ. „Am avut o întâlnire cu domnul Voiculescu, la Bucureşti, împreună cu prietenul, că nu este neapărat numai un preşedinte de partid, Marius Borcan. Am discutat, iar discuţiile sunt destul de avansate şi rămâne să stabilim, până la urmă, ce detalii avem de pus la punct, iar săptămâna care vine vom spune ce am stabilit. Am discutat pentru a prelua Partidul Conservator ca preşedinte. Aceasta este discuţia pe care am avut-o la nivel de Bucureşti şi bineînţeles şi cu Marius Borcan. Sper să putem, ca şi partid aflat la guvernare, la deconcentratele care i-ar reveni, să putem să avem ceva oameni care să ne reprezinte”, a declarat primarul comunei Leleşti, Marian Rotaru.

Marius Borcan: „Avem discuţia asta de câteva luni”

Şi reprezentanţii Partidului Conservator Gorj au declarat că îl aşteaptă în rândul lor pe edilul comunei Leleşti, Marian Rotaru şi că discuţiile în acest sens se poartă de câteva luni. „Eu cu Marian Rotaru am discuţia asta de câteva luni de zile şi este aşteptat cu mare plăcere. Îl primim cu braţele deschise. Este o chestiune de timp, dar cred că în câteva zile se va hotărî şi va veni în rândul Partidului Conservator”, a precizat Marius Borcan, preşedintele Partidului Conservator Gorj. Marian Rotaru a fost exclus din PSD Gorj după alegerile parlamentare, pentru că s-a afișat în Campania electorală alături de Dan Diaconescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here