7.9 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 21, 2021
AcasăPoliticRuşeţ, susţinut de Liviu Andrei la Consiliul Judeţean

Ruşeţ, susţinut de Liviu Andrei la Consiliul Judeţean

Prefectul judeţului Liviu Andrei îl va susţine pe preşedintele PDL Gorj, Ion Ruşeţ, în alegerile pentru şefia Consiliului Judeţean. Declaraţia a fost făcută de acesta la Acces Tv. Liderul democrat a declarat că se bucură de faptul că foştii colegi îl susţin.

Invitat la Acces Tv, prefectul judeţului Liviu Andrei a declarat că îl va susţine în alegeri pe candidatul democrat Ion Ruşeţ. „Ion Ruşeţ sigur va candida la Consiliul Judeţean şi îl voi susţine cu sufletul. Este candidatul PDL, partidul care mă susţine şi pe mine aici”, a mai precizat Liviu Andrei. De altfel, acesta recunoaşte că „dacă nu exista acest partid, nici eu, nici Ruşeţ, Militaru sau Cosmin Popescu nu puteau să ajungem unde suntem”.

Ruşeţ: „Mă bucur că am susţinători”

Declaraţiile prefectului au fost bine primite de către liderul democrat Ion Ruşeţ care a declarat că se bucură de faptul că are susţinători în judeţul Gorj. „Mă bucur că mă susţin şi cei care în momentul de faţă s-au autosuspendat din partid. Este o bucurie că foştii şi actuali colegi mă susţin”, a mai adăugat Ion Ruşeţ. De altfel, la sediul PDL Gorj se anunţă şi pentru sfârşitul de săptămână o nouă şedinţă şi asta pentru că reprezentanţii Biroului Permanent Judeţean se vor întâlni pentru a valida noi candidaturi. Secretarul executiv Dan Vâlceanu a precizat că după validarea tuturor candidaţilor la primării se va trece la întocmirea listelor de consilieri locali. În ceea ce priveşte candidatul la Consiliul Judeţean acesta va fi validat după prezentarea sondajelor şi după o hotărâre a BPJ.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -