Acasa / Headlines / Scandal cât casa la PNL! Berca și Ciocioi, numiți de Paraschiv „gunoaie pesediste” și „preșuri” în fața lui Dan Vîlceanu

Scandal cât casa la PNL! Berca și Ciocioi, numiți de Paraschiv „gunoaie pesediste” și „preșuri” în fața lui Dan Vîlceanu

Un nou scandal a izbucnit în interiorul PNL Gorj. Liberalii se fac între ei „gunoaie pesediste” și „preșuri” care se gudură pe lângă lideri. Consilierul local Mihai Paraschiv îi acuză pe colegii Eduard Berca și Robert Ciocioi că au pus la punct un plan pentru a-l discredita chiar în ședința în care a fost ales prim-vicepreședintele organizației Târgu Jiu a PNL.

Ședință cu scântei, zilele trecute, la PNL. Oamenii lui Dan Vîlceanu și-au dat singuri în cap cu propunerea de organizare a referendumului pentru dizolvarea Consiliului Local Târgu Jiu, însă episodul care a pus gaz pe foc a fost altul. Alegerea prim-vicepreședintelui de la organizația municipală trebuia să fie o formalitate, însă, pe turnantă a câștigat Victor Pârvulescu, un personaj puțin cunoscut opiniei publice. Marele perdant a fost însă Mihai Paraschiv, cel propus de Eduard Berca. Până la un scandal-monstru a fost doar un pas. „Din nefericire, când intri într-o competiție de genul acesta te aștepți ca cei cu care ești în echipă să-ți fie alături în spate, nu să bage cuțitul pe la spate. A fost o chestiune care mi-a lăsat un gust amar, mai ales că nu am solicitat eu acest post și nici măcar nu mi-lam dorit. A fost un joc de imagine al unor colegi care încearcă să se pună bine pe lângă președintele Dan Vîlceanu”, a declarat Mihai Paraschiv.

„S-au învățat cu poziția de preș”

La scurt timp după episod, Paraschiv a distribuit pe o rețea de socializare o postare în care colegii săi sunt catalogați drept „gunoaie pesediste” și îi numește „preșuri” pe Berca și Ciocioi, cei găsiți vinovați. „Postarea cu gunoaie pesediste se referă la cei care au orchestrat această mascaradă. Eduard Berca este unul dintre ei. Nu știu de ce a făcut asta, poate pentru a se gudura pe lângă președintele Dan Vîlceanu. Sunt unii care s-au învățat cu poziția de preș și nu se pot dezobișnui. Sunt două persoane care trebuie să se gudure pe lângă președinte. Așa au fost învățați. Cea de a doua persoană este Robert Ciocioi, secretarul organizației municipale. Eu fac parte în continuare din echipa primarului Marcel Romanescu și îl susțin necondiționat. Din păcate, l-au târât și pe dânsul în acest joc de joasă speță”, a mai spus Mihai Paraschiv.

„Paraschiv e lipsit de maturitate politică”

Liberalul Eduard Berca se jură că nu și-a „înjunghiat” colegul și îi transmite lui Paraschiv că a rămas un imatur politic. „Nu am orchestrat nimic, este o aberație. Cred că are un moment emoțional domnul Paraschiv și nu-l poate controla. Dacă s-a simțit înjunghiat pe la spate, îi recomand să stea de acum înainte numai cu fața la cine crede că îl poate înjunghia. Domnul Paraschiv e lipsit de maturitate politică, de spirit de echipă și de respect, până la urmă. Văd că m-am înșelat în ceea ce îl privește pe Paraschiv. Se desconsideră singur”, a replicat Berca.

„Nici nu am știut”

La rândul său, Robert Ciocioi, fostul consilier personal al primarului Marcel Romanescu, spune și el că nu a făcut parte din niciun plan de discreditare a lui Paraschiv la ședința pentru alegerea prim-vicepreședintelui PNL Târgu Jiu. „Mă surprind afirmațiile domnului Paraschiv. E părerea dânsului dacă s-a simțit înjunghiat pe la spate. Nici nu am știut în momentul în care am intrat în ședință că domnul Berca urma să îl propună prim-vicepreședinte”.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*