Acasa / Headlines / Scarlat Iriza s-a întors în PSD pe o funcție importantă

Scarlat Iriza s-a întors în PSD pe o funcție importantă

Senatorul Scarlat Iriza este pesedist cu acte-n regulă! Anunțul l-a făcut președintele executiv al PSD Gorj, Mihai Weber. Deputatul spune că organizația a primit undă verde pentru a-l accepta pe fostul vicepreședinte al ALDE Gorj. Iriza va primi și o funcție destul de înaltă în partid.

Pesediștii gorjeni au primit dezlegare de la centru pentru a-l readuce pe Scarlat Iriza în organizația județeană. Iriza a părăsit ALDE din cauza scandalurilor cu președintele Dian Popescu și s-a arătat nemulțumit că liderii de la București nu i-au oferit sprijin pentru a obține șefia organizației. Cum PSD-ul a fost prima opțiune pentru Iriza, liderii social-democrați s-au zbătut la nivel înalt pentru a-l reprimi în organizație.

Vicepreședinte PSD Gorj

„Domnul senator Iriza a făcut adeziune la PSD, iar adeziunea e la mine. Domnul senator Iriza face parte din PSD și s-a întors practic din formațiunea de unde a plecat. La momentul respectiv a avut anumite nemulțumiri, dar pe parcurs nemulțumirile respective s-au estompat sau au dispărut. Este o cutumă ca orice parlamentar dintr-o formațiune politică să primească automat sau să dețină funcția de vicepreședinte al organizației. Parlamentarii, președinții organizațiilor de femei, pensionari sau tineret sunt asimilați ca poziție de vicepreședinți de organizații”, a declarat Mihai Weber, președintele executiv al PSD Gorj.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*