8.5 C
Târgu Jiu
vineri, februarie 26, 2021
Acasă Politic Scrisoare deschisă PNL Gorj

Scrisoare deschisă PNL Gorj

- Advertisement -

Dragi gorjeni,

A început numărătoarea inversă pentru Victor Ponta şi PSD- ALDE.

Este momentul să numărăm împreună câte zile mai sunt până când soarta județului nostru se va schimba în bine, până când Gorjul se va ridica din sărăcie și subdezvoltare. Pentru că suntem conștienți cu toții cât de important este votul din 11 decembrie, știm deja cui acordăm acest vot de încredere și cine este capabil să realizeze proiecte menite să determine bunăstarea gorjenilor. Lăsăm în urmă trecutul și votăm pentru onestitate, integritate, profesionalism și pentru viitor!
Suntem un judeţ bogat în resurse dar totuşi atât de sărac. Mulţi dintre voi depindeţi de 100 de lei, chiar mai puţin, și asta se întâmplă pentru că cei care ne-au condus până acum nu au vrut să creeze alternative pentru voi, ci au dorit să vă țină captivi la mila statului. Schimbarea pe care trebuie să o facem, se impune, pentru că toți avem dreptul să trăim frumos, nu doar să încercăm să supraviețuim. Pentru asta, trebuie să aveți puterea de a spune NU celor care fac promisiuni mincinoase sau vă şantajează, spunându-vă că dacă nu-i votați, nu vă mai primiți ajutoarele sociale. Acestora, spuneți-le NU pe buletinul de vot și amintiți-le că aveți nevoie de locuri de muncă sigure și bine plătite care să vă asigure un trai decent și care să nu vă mai pună în situația să stați cu mâna întinsă la stat.
Votați cu gândul la copiii voştri, la viitorul lor! Dacă nu vom face schimbarea pe 11 decembrie, vom rămâne în continuare singuri, dependenți de stat și vom asista cum copiii ne pleacă la muncă în străinătate sau în alte judeţe dezvoltate.

Aşa cum alţii, în județele dezvoltate ale țării, pot să le ofere copiilor noştri locuri de muncă şi să îi ia de lângă noi și noi putem să îi ajutăm să rămână aici şi să nu le mai ducem dorul. Dar pentru asta trebuie să mergem la vot și să facem schimbarea.

Timp de 26 de ani, cu toţii am avut ocazia să ne lămurim în legătură cu ce vrea PSD pentru Gorj. În tot acest timp, cei de la PSD au avut la îndemână toate mijloacele să ne scoată din sărăcie, să vă aducă acasă copiii, să le ofere locuri de muncă. Dar, pentru copiii noștri nu au făcut-o, au făcut asta doar pentru copiii lor!

SĂ NU UITAȚI, că în timp ce mulţi dintre voi vă chinuiţi să asigurați o masă pentru copiii voștri, copiii lor primeau locuri de muncă bine plătite.
Ion Călinoiu şi-a angajat băiatul farmacist şef la Spitalul Judeţean din Târgu Jiu, printr-un concurs la care a participat singur. Celălalt copil al său a fost angajat director în Ministerul de Finanțe.

Florin Cîrciumaru este cercetat penal în urma unei sesizări a Agenţiei Naţionale de Integritate, care a constatat că ar fi oferit contracte în valoare de 35 de milioane de lei unui om de afaceri iar în schimb fiica lui a obţinut o vilă la Rânca, la un preţ de 4 ori mai mic.

Puţinele locuri de muncă create prin apariţia unor instituţii de promovare a turismului, cum ar fi Centrul de Promovare Turistică, au fost ocupate de rudele şi prietenii lui Florin Cîrciumaru. De asemenea, la Spitalul Judeţean Gorj este o anchetă a Consiliului Judeţean, după ce mai multe posturi scoase la concurs, au fost ocupate de rudele directorilor și angajaților din spital.

În urmă cu 4 ani, Gorjul a dat ţării un premier care le-a oferit gorjenilor doar ignoranţă, aroganţă şi indiferenţă. Victor Ponta şi PSD au regretat aroganţa cu care au tratat românii, doar în ziua în care Ponta a pierdut alegerile prezidenţiale. Acum, este acelaşi Victor Ponta sigur că va fi din nou la putere şi ne va controla destinele, prin minciuni credibile. Este singurul premier care provine politic din Gorj, pentru că nu este gorjean aşa cum a minţit de atâtea ori, prim-ministrul care pe lângă faptul că nu a făcut nimic pentru judeţ, l-a făcut și de râs. PSD a avut la dispoziţie un Guvern, susținut de o majoritate covârșitoare, dar nu a făcut nimic nici atunci iar de acum încolo cu atât mai puţin.

Nu au făcut nimic pentru oamenii de rând, dar au făcut pentru ei și propriile familii, iar asta au demonstrat procurorii.

Să nu uităm că Victor Ponta, în timp ce vine şi ne spune cu neruşinare că a salvat Complexul Energetic Oltenia, este inculpat alături de prietenii lui, Dan Şova şi Laurenţiu Ciurel, pentru că ar fi furat banii produşi prin munca minerilor. În timp ce ei îşi numărau banii veniţi din Gorj, minerii şi energeticienii îşi pierdeau viaţa la locul de muncă, pentru că erau nevoiți să muncească fără echipamente de protecție și cu utilaje perimate sau defecte.

Să nu uităm suferinţa produsă de administraţia care ne-a condus destinele până acum, o administrație PSD care și-a mai creat un apendice, ALDE, o găselniță prin care încearcă să-i păcălească pe oameni. Este momentul să nu ne mai lăsăm prostiţi şi să ne ridicăm din sărăcie!

Vreţi să votaţi pentru bunăstarea voastră sau pentru îmbuibarea celor care vă ţin în sărăcie de zeci de ani? A venit momentul să le arătaţi că vreţi o schimbare.
11 decembrie este ziua în care cei care şi-au bătut joc de gorjeni, de Gorj şi de valorile lui, depind de fiecare dintre noi. Prin vot, îi putem face conștienți de existența noastră, îi putem face să își amintească de noi, după atâția ani în care ne-au ignorat.

Trebuie să fiţi conştienţi că cele câteva zile care au mai rămas până în ziua votului, sunt zile în care cei de la PSD și ALDE stau cu teamă. NU pentru că și-ar face griji că nu aveți ce pune pe masă, ci pentru că nu ştiu cum veţi vota.

Pentru a se asigura că vă controlează votul, în această campanie candidații PSD au încercat să cumpere voturi, oferind bani sau șantajând oameni. Pentru că încearcă să vă fure votul, mințindu-vă și șantajându-vă, vor da explicații procurorilor, însă pentru a vă conduce în continuare sunt capabili de orice.
Să ne ridicăm din sărăcie pe 11 Decembrie şi să ducem judeţul Gorj şi România înainte!

PNL Gorj

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Comentarii recente