Scrisori ajunse la Gorj pentru susţinerea în fruntea PSD

0
14

Campania Partidului Social Democrat pentru preşedinţia partidului a început! Prima scrisoare pentru a cere susţinerea organizaţiei PSD de la Gorj a ajuns chiar ieri, la sediul partidului, din partea senatorului de Prahova Daniel Savu.

daniel-savu

Fostul ofiţer SRI, actual senator de Prahova, Daniel Savu a solicitat sprijinul preşedintelui PSD Gorj, Florin Cârciumaru, la candidatura sa. Savu şi-a exprimat, în scrisoarea trimisă astăzi organizaţiei de la Gorj, disponibilitatea de a se prezenta în faţa Comitetului Executiv Judeţean. „Este primul care solicită aşa ceva şi ne roagă să îi trimitem o recomandare completată, care să vină din partea PSD Gorj către Centru, ca să se vadă că are susţinere”, a spus Florin Cârciumaru, preşedintele PSD Gorj. Cu siguranţă, solicitările din partea altor membri democrat-sociali nu vor întârzia să apară. Astfel, Florin Cârciumaru se aşteaptă ca şi ceilalţi candidaţi să-l abordeze şi chiar să vină la Gorj să-şi facă lobby. Până acum, Liviu Dragnea, Robert Negoiţă şi Şerban Nicolae şi-au mai anunţat intenţia de a candida. “Sunt sigur că vom face o organizare foarte bună. Vom organiza tot activul PSD. Cei care îşi vor depune candidatura printr-un efort susţinut vor fi prezenţi în toate organizaţiile pentru a-şi face campanie. Probabil că se va merge pe prezenţa în teritoriu, întâlnirea a două-trei organizaţii pentru că timpul este foarte scurt. Robert Negoiţă îşi doreşte candidatura. Am primit deja o scrisoare de la Daniel Savu de la Prahova, că vrea să candideze şi, de asemenea, domnul Şerban Nicolae, senatorul de Mehedinţi şi probabil că vor fi mai mulţi”, a adăugat Florin Cârciumaru, liderul PSD Gorj.

PSD nu stă în Ponta

Faptul că premierul Victor Ponta nu va candida la Congres ar putea fi considerat o pierdere, dar partidul Social Democrat va merge mai departe cu sau fără primul ministru în funcţie de conducere. „Victor Ponta este o valoare pentru Partidul Social Democrat, dar tot la fel de bine pot să spun că PSD este un partid mare şi valoarea lui nu stă într-un singur om”, a precizat Cârciumaru. La Gorj, trei social-democraţi îşi doreau să candideze pentru funcţiile de vicepreşedinţi ai PSD Gorj, respectiv deputatul Mihai Weber, fostul deputat Cosmin Popescu şi deputata Camelia Khraibani, acum candidatura acesteia din urmă este pusă sub semnul întrebării, viceprimarul Aurel Popescu intrând în cărţi pentru candidatură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here