Secretarii de stat din Energie, prezenţi la Târgu-Jiu! Dan Vîlceanu: „Evenimentul are scop electoral”

0
14

Secretarii de stat din mai multe ministere se întâlnesc vineri, la Târgu-Jiu, cu autorităţile din Gorj pentru a discuta situaţia Complexului Energetic Oltenia. Potrivit senatorului Florin Cârciumaru, la eveniment vor participa Doru Vişan şi Andrei Maioreanu, secretari de stat în Ministerul Energiei. Dan Vîlceanu, preşedintele PNL Gorj, susţine că această întâlnire este organizată de PSD în scop electoral, având în vedere că mai sunt doar câteva zile până la debutul campaniei electorale.

scandal-cl-carciumaruSecretari de stat din Ministerele Energiei, Transporturilor, Apelor şi Pădurilor sunt aşteptaţi astăzi la Târgu Jiu, pentru a dezbate, alături de autorităţile locale şi judeţene, parlamentari şi sindicate situaţia Complexului Energetic Oltenia. Potrivit senatorului PSD, Florin Cârciumaru, la şedinţă şi-au anunţat prezenţa secretarii de stat din Ministerul Energiei, Doru Vişan şi Andrei Maioreanu. Ambii sunt originari din judeţul Gorj şi vor reprezenta acţionarul majoritar al Complexului Energetic Oltenia. Florin Cârciumaru a precizat că administraţia Complexului Energetic Oltenia s-a implicat în organizarea întâlnirii şi este pregătită să prezinte principalele probleme cu care se confruntă compania minieră şi energetică din Gorj. „Ceea ce se întâmplă mâine (n.r. vineri) a plecat a plecat de la o idee a grupului PSD Gorj cu sindicatele. Am avansat mai departe ideea către Ministerul Energiei, am insistat foarte mult la toate forurile superioare, la toate instituţiile de specialitate să organizăm această întâlnire de lucru, la care vor fi prezenţi specialişti şi oameni de decizie şi responsabilitate din Ministerul Energiei, Ministerul Transporturilor şi Ministerul Pădurilor şi Apelor. Sunt reprezentanţi care trebuie să decidă susţinerea activităţii de la Complexul Energetic Oltenia”, a precizat senatorul Florin Cârciumaru.

Vîlceanu: „Întâlnirea este pentru campanie”

dan-vilceanu-2Liberalii gorjeni consideră că întâlnirea de mâine ce vizează problemele din Complexul Energetic Oltenia, la care fi prezenţi şi secretarii de stat din Ministerul Energiei, este organizată de PSD în scop electoral. Dan Vîlceanu, preşedintele PNL Gorj, spune că va participa şi el la discuţii, însă consideră că evenimentul este unul de campanie şi că social democraţii se folosesc din nou de Complexul Energetic Oltenia. „Credeţi că evenimentul de mâine (n.r. vineri) are altă logică decât aceea de campanie? Eu am o invitaţie primită pe care au semnat Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean, şi prefectul Ciprian Florescu. O să merg şi eu cu o listă de probleme acolo pe care trebuie să le discutăm. Eu vă spun că nu are alt motiv decât acela că este campanie. Fac acest eveniment pentru campanie”, susţine preşedintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here