Şefa M10 caută candidaţi la Gorj şi vorbeşte despre baroni şi sărăcie

0
12

Monica Macovei, fostul ministru al Justiţiei, nu a mai ajuns, la sfârşitul săptămânii, la Târgu Jiu la întâlnirea cu reprezentanţii şi susţinătorii M10 Gorj. Aceasta a trimis-o, în schimb, pe Ioana Constantin, preşedintele Partidului M 10, să caute candidaţi pentru alegerile parlamentare din luna decembrie.

monica_macovei

Monica Macovei, fostul ministru al Justiţiei, nu a venit la Târgu Jiu, aşa cum a anunţat în urmă cu câteva zile. Aceasta a trimis-o, în schimb, pe Ioana Constantin, preşedintele Partidului M 10. Membrii acestei formaţiuni şi fostul ministru al Justiţiei se află într-un turneu electoral naţional pentru alegerile parlamentare. Reprezentantul M10, Ioana Constantin, s-a întâlnit cu şefii M10 Gorj, filială judeţeană aproape inexistentă, această formaţiune nereuşind la alegerile locale din iunie să susţină vreun candidat. Ioana Constantin a declarat la Târgu Jiu că Partidul M10 va avea candidaţi la alegerile din decembrie în fiecare judeţ din ţară, aceasta mizând, la Gorj, pe un scor cuprins între 5 şi 7%.

Constantin a mai spus că M10 de la Gorj îşi va anunţa candidaţii la Senat şi Camera Deputaţilor la începutul lunii septembrie, lista pentru parlamentari fiind întocmită de fiecare organizaţie judeţeană în parte. „Avem întâlniri cu organizaţiile din întreg judeţul Gorj, dar şi întâlniri cu simpatizanţi şi cu alte persoane la nivelul municipiului, în vederea candidaturilor pentru alegerile parlamentare pe care colegii mei din organizaţia Gorj le vor anunţa la începutul lunii septembrie. În M10, candidaţii de la nivelul fiecărei organizaţii sunt stabiliţi chiar de organizaţia judeţeană şi nu sunt impuşi de la nivel central. Un judeţ care nu este dezvoltat, cum este cazul Gorjului, este un judeţ sărac. Este un judeţ dependent de baroni locali, de oameni care conduc şi de cei din anturajul lor. Avem nevoie, aşadar, de un judeţ puternic, de un judeţ cu investiţii”, a mai declarat Ioana Constantin la Târgu Jiu, fără să spună ceva concret despre problemele Gorjului sau de soluţiile acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here