6.8 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 21, 2021
AcasăHeadlinesVor şefia PNL Gorj

Vor şefia PNL Gorj

Mai mulţi liberali au trimis semnale prin care anunţă că sunt pregătiţi să preia frâiele Organizaţiei PNL Gorj, aceştia cerându-i preşedintelui Dian Popescu să nu implice filiala în problemele pe care le are cu justiţia. De la polul opus, liderul liberal Dian Popescu le aminteşte colegilor că ar putea încălca prevederile statutului prin declaraţiile făcute, acesta anunţând în acelaşi timp şi formarea unui nou Birou Politic Judeţean cu 33 de membri.

Tensiune în rândul liberalilor gorjeni, o parte din aceştia cerându-i liderului Dian Popescu să se dea la o parte, dar şi să nu amestece problemele avute în justiţie cu organizaţia. Pe lângă vocile care susţin că sunt pregătiţi să preia frâiele filialei, sunt şi persoane care susţin că liderul Dian Popescu nu s-a implicat în campania electorală. Purtătorul de cuvânt al PNL Gorj, Virgil Drăguşin, susţine că organizaţia are prevederi clare în statut, iar mandatul lui Dian Popescu este încă în vigoare.

Popescu: „să se abţină de la declaraţii!”

Deranjat de graba unor liberali de a ajunge în fruntea partidului s-a declarat a fi şi vicepreşedintele Gheorghe Orzan, acesta susţinând că este nevoie de o întâlnire în partid pentru găsirea unor soluţii. „Am citit şi eu cele relatate în mass-media locală, însă vreau să declar că există un statut, care este în vigoare. Acolo sunt prevăzute în mod clar condiţiile în care un preşedinte poate pierde conducerea”, a declarat Gheorghe Orzan.

Popescu: „avem un statut”

În ceea ce îl priveşte pe preşedintele Dian Popescu, acesta le transmite colegilor din filială, faptul că prin declaraţiile făcute ar putea încălca statutul organizaţiei. „Le recomand să se abţină de la declaraţii pentru că s-ar putea să încalce statutul. PNL Gorj are un statut, eu sunt preşedintele partidului şi am obţinut cele mai bune rezultate din sudul ţării. Am fost lăudat, iar colegii nu-şi dau seama că fac jocurile altora şi fac rău”, a transmis liderul liberal. Mai mult decât atât, Popescu le dă şi o veste bună liberalilor, aceea că se lucrează la formarea unui nou Birou Politic Judeţean, din care se pare că vor lipsi nume marcante. „Se vor organiza şedinţe interne şi se va constitui un nou Birou Politic Judeţean, asta în urma plecării unor consilieri judeţeni şi locali la alte partide. Va fi un Birou complet, format din 33 de membri. Multe din persoane nu se vor regăsi în noul Birou Politic Judeţean, deci în niciun caz cei care au obţinut la alegeri procente scăzute”, a mai explicat Dian Popescu. În prezent, sunt anumiţi liberali care susţin tot mai mult ideea că PNL Gorj are un singur copreşedinte, pe Dan Vâlceanu.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -