Acasa / Headlines / Șeful CE Oltenia, primit cu porțile deschise la PSD! Florin Cârciumaru: „Nu mai discutăm subiectul Ciurel”

Șeful CE Oltenia, primit cu porțile deschise la PSD! Florin Cârciumaru: „Nu mai discutăm subiectul Ciurel”

Liderii PSD Gorj s-au reorientat în ceea ce privește susținerea omului potrivit pentru conducerea Complexului Energetic Oltenia. Promovarea lui Laurențiu Ciurel, fostul manager al companiei, nu mai este un subiect de actualitate în ședințele de partid, pentru că organizația i-a deschis larg porțile actualului șef de la CEO, Sorin Boza. Scoaterea companiei de pe lista celor cu management corporativ permite acest lucru, iar pesediștii se laudă că Boza este la un pas să semneze adeziunea.

Sorin BozaPesediștii s-au săturat să facă potecă la ușile ministerului Energiei pentru readucerea lui Laurențiu Ciurel în conducerea Complexului Energetic Oltenia. Dovadă stau declarațiile tot mai tranșante ale lui Aurel Popescu și Mihai Weber, care spun că omul potrivit pentru șefia companiei este tot actualul director, Sorin Boza, dar cu condiția să fie membri PSD cu acte-n regulă. Președintele social-democraților gorjeni, Florin Cârciumaru, a confirmat și el că partidul îl susține pe Boza, iar subiectul Ciurel nu mai este de actualitate.

„S-a discutat în cadrul organizației PSD Gorj”

Florin Cârciumaru spune că rezultatele CEO îi sunt favorabile lui Sorin Boza, iar ușile PSD îi sunt deschise. „Din momentul în care PSD a preluat conducerea țării alături de ALDE, domnul Boza, fiind director în exercițiu, a avut de la bun început susținerea PSD și ALDE. În momentul în care s-a modificat Ordonanța 109, iar de aici în acolo managerii care vor asigura conducerea unităților de stat trebuie să aibă și susținere politică, în cadrul organizației PSD Gorj s-a discutat acest lucru referitor la domnul Boza. Ținând cont de rezultatele obținute de CEO până în momentul de față, este normal că se va bucura în continuare de susținerea PSD-ALDE. Deocamdată nu s-a ajuns la nivelul de a semna adeziune la PSD, dar se poate bucura în continuare de susținere. Dacă dumnealui își va manifesta dorința de a deveni membru PSD sau ALDE, este decizia dânsului. În momentul de față nu mai discutăm subiectul domnului Ciurel”, a declarat președintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru.

Potrivit declarațiilor de până acum ale lui Sorin Boza, șeful CE Oltenia nu își dorește să facă politică.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*