Senatorul Cârciumaru vorbește despre viitorul Guvern „suplu”

1
9

Zvonuri de restructurare în Guvernul Tudose! Liderii PSD ies din nou în fața poporului, la început de an, cu o remaniere la vârful Executivului. Secretoși din fire, social-democrații gorjeni abia scapă câte o vorbă despre viitoarele planuri ale alianței PSD-ALDE de la nivel central.

Bate din nou vântul schimbării în interiorul Guvernului. Dezvăluirea a fost făcută de către președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, care a declarat că Executivul ar putea include doar 16 ministere, față de 24, câte sunt în prezent. Un lucru este, însă, cert. Guvernul a rămas fără unul dintre miniștri în a treia zi a anului. Doina Pană a renunțat la portofoliul Apelor, invocând motive de sănătate. La Gorj, președintele PSD vorbește și el despre o restructurare a ministerelor. „Despre această restaurare o să vă informez mai multe după ce o să merg la București. Probabil în Comitetul Executiv vom discuta. Oricum, se vor restructura câteva ministere, se vor uni și vor fi mai puține. Și pe mine m-a surprins demisia doamnei Pană. Eu am înțeles că doamna s-a retras pentru că ministerul pe care îl conducea se va uni cu un alt minister, care va rămâne în dreptul ALDE și de asta s-a retras”, a declarat Florin Cârciumaru, la un post de radio local.

Candidatul la prezidențiale, stabilit în CEX

Restructurarea Guvernului va fi temă de discuție în cadrul viitorului Comitet Executiv Național al PSD. Tot atunci se va discuta și unul dintre cele mai sensibile subiecte ale PSD, respectiv desemnarea candidatului pentru alegerile prezidențiale din 2019. „Dorința este să câștigăm! Din sondaje, la noi, cel mai bine în partid stă doamna primar Firea. Dacă ne luam după ultimul sondaj, doamna Firea stă mai bine decât toate personalitățile, chiar și peste Iohannis. Mergem cu doamna Firea, din punctul meu de vedere. Este pentru prima dată când în Comitet se ia în discuție cine va candida la prezidențiale”, a mai declarat președintele PSD Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here