Acasa / Headlines / Sindicalistul Crețan mobilizează minerii pentru susținerea unui candidat independent la Primăria Târgu Jiu!

Sindicalistul Crețan mobilizează minerii pentru susținerea unui candidat independent la Primăria Târgu Jiu!

Primaria Targu JiuAlegerile locale pentru Primăria Târgu Jiu ar putea aduce și un candidat independent, de această dată susținut de sindicatele din minerit. Liderul Constantin Crețan a anunțat că se poartă discuții pentru ca o persoană tânără să intre în cursa electorală din luna iunie, când târgujienii își vor vota primarul pentru următorii patru ani. Sindicalistul susține că au fost purtate deja discuții și că se dorește mobilizarea tuturor minerilor și energeticienilor pentru susținerea candidatului pe care îl doresc învingător la alegerile din 11 iunie.

cretanUn candidat independent ar fi asul din mânecă al liderilor de sindicat din mineritul gorjean, aceștia dorind să susțină un tânăr al cărui nume nu vor să îl facă public actualmente, dar spun că persoana respectivă nu a mai deținut nicio funcție publică până în acest moment. „Nu putem accepta să stea la infinit aceiași oameni, din același partid, să conducă destinele unui oraș important și care, de fapt, nu au făcut nimic pentru tineri, nu au creat locuri de muncă, nu au susținut Complexul Energetic Oltenia și multe alte probleme care există. Este necesară o schimbare în totalitate pentru că de ani de zile structura de partid propune oameni să câștige această funcție importantă. Ceea ce nu s-a ținut cont este că această funcție importantă poate să fie câștigată și de altcineva, trebuie să ne raportăm la valoarea persoanei respective și nu la culoarea din partid pentru a câștiga aceste alegeri. Am discutat discuții și vrem să susținem persoana care vrea să facă ceva pentru județul Gorj, pentru municipiul Târgu Jiu și are o altă viziune. Diferența de generații este foarte mare, chiar dacă unii înțeleg că dacă ești mai în vârstă cunoști totul. Nu! Este nevoie de schimbare, este nevoie de tineret care să mizeze pe dezvoltare și viitor. Vom mobiliza minerii, vom mobiliza liderii de sindicat și chiar și oamenii din presă care vor vrea să se alăture acestui demers”, a spus sindicalistul Constantin Crețan.

Speculațiile cu privire la numele unui candidat independent au început deja, însă liderul de sindicat a precizat că identitatea acestuia va fi dezvăluită la momentul oportun.

7 comentarii

  1. Corect !!! Daca nici acum nu facem nimic,nu vom reusi niciodata. Schimbare pe toate planurile. Ne-am saturat de hoti, mincinosi, corupti si incompetenti.

  2. Am identificat persoana despre care se vehiculeaza ca ar dori sa candideze si mi se pare cea mai buna solutie.Un primar tanar, competent cu pofta de munca si ambitii mari.Ramane de vazut daca electoratul doreste sa se trezeasca din coma indusa de niste profitori. Si-au pus prefect,acum ramane sa-si puna si primar si totul, pentru ei , este in grafic.Pentru noi ,restul, schimbarea este cel mai bun lucru posibil, iar noul primar trebuie sa solicite un audit ca la carte.Atunci sa vedeti cati dinozauri…ies la suprafata !!!

  3. se poarta discuti sa mobizam toti minerii,,,, ce vrajeala de 2 lei,cretane pai crezi ca minerii au timp de balivernele tale,cati minerii ai in sindicatul tau ??????? tot psd au locul 1.. ca dau mita,spaga si psd va castiga ca ii voteaza TIGANIII SI HODOROGI DE PENSIONARII,CARE SE PLIMBA GRATIS CU TROLEUU

  4. Vrajeala sindicala

  5. Rusine pentru ce spune

  6. Este comanda politica

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*