Acasa / Politic / Social-democrații așteaptă sondajul

Social-democrații așteaptă sondajul

Liderul PSD Gorj așteptat să vină cu lista candidaților. Mihai Weber este cel care va avea ultimul cuvânt în stabilirea celor care vor fi aruncați în cursa electorală pentru alegerile din vară. Sondajul pentru Primăria Târgu Jiu este gata!

„Așteptăm să revină în localitate domnul președinte Mihai Weber. Sunt convins că va veni și cu acele rezultate pe care le așteptăm cu toții. Ne vom așeza la masă, vom purta discuții vis a vis de candidaturile pentru primăriile , în mod special, Târgu Jiu și Motru, și, cu siguranță, vom alegere cele mai bune variante de lucru. Ne interesează să recâștigăm aceste primării, sunt primării pe care PSD le-a avut și le-a gestionat de-a lungul timpului, și, cu siguranță, le putem gestiona mai bine decât o fac cei aflați acum în fruntea lor. Avem proiecte, avem programe și suntem convinși că într-o formulă serioasă și unită vom avea câștig de cauză în ambele unități teritorial-administrative”,  declarat liderul PSD Târgu Jiu, Aurel Popescu.

Amânarea naște discuții

Între timp la Gorj posibilii candidați mai scapă câte un amănunt. „Adrian Tudor a fost întotdeauna unul din vârfurile PSD Târgu Jiu, nu poți să-i contești calitatea. Noi, cei trei, Tudor, Popescu, Florescu, am stabilit că nu vom ieși public să dăm declarații vis a vis de candidat iar domnul Tudor a încălcat ,oarecum, regula. Dar asta nu este o catastrofă, până la urmă fiecare își gestionează traseul cum poate mai bune. Amânarea nominalizării nu este vina noastră. Fiecare partid are propria strategie, este timp suficient. Proiectele pentru Târgu Jiu vor fi generate de discuții clare la care trebuie să discute obligatoriu cei doi viceprimari, pentru că ei cunosc cel mai bine problemele. PSD nu a venit niciodată descoperit, întotdeauna a venit cu proiecte care au fost, în mare parte, duse la îndeplinire. Pe mine personal mă deranjează traficul, lipsa locurilor de parcare, mizeria, lipsa apei, deranjul pentru că eu trăiesc aici, locuiesc la bloc, și știu neajunsurile cetățenilor. Nu vreau să arunc cu acid spre actualul primar însă pot să fac o comparație între modul în care se implica domnul Cârciumaru și domnul Romanescu. Cârciumaru era mereu activ, era în stradă, printre oameni ”, a declarat Ciprian Florescu , aflat și el pe lista celor sondați de PSD.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*