Social democraţii, mulţumiţi şi nu prea de rezultate?!

0
15

PSD Gorj a obţinut rezultate mai mari decât media pe ţară şi mai bune decât la alegerile prezidenţiale din 2009. Liderii PSD Gorj s-au declarat mulţumiţi de rezultatul obţinut de organizaţie la nivel de judeţ pentru candidatul Victor Ponta. Cu toate acestea însă, pentru turul II se promite o mobilizare mai mare, deputatul Mihai Weber sperând la un procent de 65%.

Preşedintele executiv al PSD Gorj, Ion Călinoiu, le-a mulţumit gorjenilor pentru că s-au prezentat la urne şi a declarat că rezultatul obţinut de PSD în judeţul nostru este unul mulţumitor. Deşi spune că se putea şi mai bine să obţină la Gorj, Ion Călinoiu face o comparaţie între scorul obţinut acum de pesediştii gorjeni şi cel de la alegerile din 2009. Ion Călinoiu susţine că PSD Gorj a scos cu şase procente mai mult ca în 2009 şi cu 10% mai mult decât media pe ţară. „Le mulţumesc gorjenilor pentru că au participat în număr destul de semnificativ la vot. Am obţinut peste 50%, ceea ce înseamnă foarte mult, rezultatele de la Gorj fiind în limitele evaluărilor anticipate. 10% este diferenţa între candidatul Victor Ponta şi cel al ACL, Klaus Iohannis. La nivel de Gorj, avem un rezultat final cu şase procente peste cel obţinut la europarlamentare şi cu zece procente peste media pe ţară. Lăsăm deschisă calea pentru turul II, unde vom obţine un rezultat care ne va asigura de faptul că Victor Ponta va fi noul preşedinte al României.

Analiză în PSD Gorj

Mulţumit de rezultatul alegerilor s-a declarat a fi şi preşedintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, care se gândeşte însă la rezultatul din turul II, motiv pentru care se va face o analiză a organizaţiilor cu rezultate slabe la alegerile de ieri. „Este un rezultat bun, însă putea să fie şi mai bun, din punctul meu de vedere şi evidenţiază buna organizare. Vom face o analiză şi acolo unde rezultatele au fost mai mici, vom vedea ce vom face pentru a obţine un scor mai bun. Localităţi precum Bustuchin şi Berleşti au obţinut rezultate foarte bune, peste 60%, dar … nu am pierdut decât în trei localitaţi. Când vom avea situaţia finală vom analiza încât să câştigăm alegerile în turul II”, a explicat liderul social democrat.

Localităţi cu surprize

Rezultatul obţinut la alegerile prezidenţiale pe Colegiul 2 l-au nemulţumit oarecum pe deputatul Mihai Weber, acesta declarând că oamenii au fost induşi în eroare în anumite localităţi de opoziţie. „Rezultatul obţinut este unul neaşteptat, mai mic decât ne aşteptam, însă oamenii şi-au exercitat dreptul de vot, având anumite informaţii. Mulţi oameni deţineau informaţii false, oamenilor li s-a indus de primari lucruri total neadevărate. Pe Colegiul II, scorul a fost de 55%, un scor destul de bun, în condiţiile în care sunt localităţi cu primari democraţi sau liberali”, a explicat Weber. Deputatul PSD a declarat că este posibil ca premierul să se fi aşteptat la un procent mai mare obţinut la Gorj. „Procentul de la Gorj este mai mare decât media pe ţară, probabil că aşteptările dânsului erau ceva mai mari. Organizaţia PP-DD Gorj a obţinut un rezultat foarte bun, apreciat şi de liderii de la Gorj. Liderul filialei s-a declarat mulţumit de ceea ce s-a obţinut la Gorj. Astăzi ar fi trebuit să sosească la Gorj premierul Victor Ponta, conform promisiunilor făcute, însă autorităţile nu au primit o confirmare certă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here