spot_img
3.6 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăPoliticSondajul lui Morega: Romanescu câștigător și în 2020

    Sondajul lui Morega: Romanescu câștigător și în 2020

    Institutului de Analize și Investigații Publice și Politice a realizat mai multe sondaje de opinie pentru a vedea cum mai stau partidele politice în procente. PSD rămâne favorită în Gorj însă ar putea avea parte de o surpriză la alegerile locale- Marcel Romanescu crește în ochii votanților târgujieni.

    Dan Ilie Morega susține că varianta plecării lui Romanescu la PSD este una falsă. Acesta, cunoscut ca un apropiat al actualului edil, susține că primarul nu ar avea niciun motiv să schimbe tabăra politică. Dimpotrivă,în opinia fostului deputat, Romanescu câștigă terenul pierdut. „N-are niciun intres să treacă la PSD atâta timp cât e bine cotat în sondajele PNL și în condițiile în care Marcel Romanescu câștigă teren. A început să-și dea drumul după ce a început să cunoască administrația și problemele municipiului Târgu Jiu. Mai mult ca sigur el poate să fie câștigătorul și din 2020 la funcție de primar al municipiului Târgu Jiu”, a declarat Dan Ilie Morega președintele Institutului de Analize și Investigații Publice și Politice.

    ALDE scos din listă

    În ceea ce privește scena politică, lupta procentelor se dă între PSD și PNL. „PSD rămâne o forță politică și are la ora actuală unde la 32-33%. PNL vine undeva la 26-27%, partid care nu crește printr-un program alternativă la programul PSD-ului sau prin niște lideri locomotivă ci numai pe greșelile celor de la guvernare. PMP-ul e undeva la 4-5% și e activ grație liderul Nicolae Davițoiu, USR- nu se mai vede, nu se mai aude ,iar, Pro România are undeva de 3-4%” , a mai declarat Dan Ilie Morega.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: