11.5 C
Târgu Jiu
joi, mai 6, 2021
AcasăPoliticStart campaniei electorale la Telești. Candidații, pregătiți de luptă!!

Start campaniei electorale la Telești. Candidații, pregătiți de luptă!!

A început lupta pentru primăria Telești. Gongul s-a dat în noaptea de sâmbătă spre duminică atunci când toți candidații s-au grăbit să-și lipească afișele electorale. Localitatea Telești este singura în care se vor organiza alegeri parțiale pe data de 5 noiembrie.

În cursa electorală de la Telești au rămas patru candidați după retragerea candidatului PSRO chiar înainte de începerea campaniei. Alexandru Dodenciu a renunțat la luptă, motivul fiind alianța dintre partidul al cărui membru este și PSD. Astfel, PSD, PNL, ALDE și PMP râmân pe baricade, fiecare partid având ocazia ca în două săptămâni să-și convingă electoratul că omul lor merită votat.

Primii care au ajuns la panourile electorale, în miezul nopții, au fost liberalii. Constantin Croicu a fost însoțit de o armată de colegi la lipirea afișelor. A demarat oficial campania electorală pentru alegerile parțiale din comuna Telești. La ora 00:00 a fost pus primul afiș. Candidatul Partidului Național Liberal la Primăria comunei Telești, Constantin Croicu a fost însoțit de lideri județeni ai partidului și de membri ai organizației din localitate. Constantin Croicu a intrat în această competiție cu convingerea că poate schimba în mai bine viața cetățenilor din Telești și că această comună are nevoie de oameni destoinici care să o administreze, pentru a intra și ea, în rândul comunelor vecine, administrate de primari liberali. Constantin Croicu va fi în slujba oamenilor și a localității pe care o reprezintă și are încredere că teleștenii îl vor susține, prin votul lor, se arată în comunicatul PNL Gorj.

Nici candidatul ALDE nu s-a lăsat mai prejos! Cristian Mischie a fost însoțit de staff-ul de campanie la lipirea afișelor. „ Un tânăr muncitor, responsabil, conștient de grijile de zi cu zi ale cetățenilor,este un primar destoinic”, acesta fiind mesajul transmis de tabăra ALDE imediat după lipirea primului afiș electoral.

Campania electorală se va desfășura timp de două săptămâni urmând ca înainte cu 24 de ore ca urnele să fie deschise candidații să înceteze propaganda electorală. Motivul pentru care se organizează alegeri la Telești este acela că fostul primar, Romulus Bîldea, declarat incompatibil de ANI, a demisionat.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -