15.1 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 26, 2022
AcasăHeadlinesStop vânzării haotice a terenurilor românilor! Vezi cine solicita asta

Stop vânzării haotice a terenurilor românilor! Vezi cine solicita asta

Parlamentarii PSD de Gorj susțin inițiativele legislative care vor stopa vânzările haotice ale terenurilor din România, se arată într-un comunicat emis de PSD Gorj.

„De-a lungul timpului, am depus mai multe inițiative referitoare la protejarea concretă şi reală a cetățenilor români la vânzarea – cumpărarea terenurilor. În aceste zile, aceste proiecte au intrat în linie dreaptă, ajungând pe masa comisiilor de specialitate.
Fac un apel la întreaga clasă politică să sprijine aceste inițiative legislative, care au în vedere impunerea necesității exercitării reale a dreptului de preempțiune, a prevenirii speculei imobiliare și a schimbării destinației terenurilor, dar și efectele benefice ale unor măsuri precum stimularea tinerilor fermieri, specializarea persoanei fizice care cumpără terenuri (studii de specialitate), stabilirea domiciliului/reședinței cumpărătorului și/sau arendașului în România etc.
A venit timpul să ne protejăm cetățenii, proprietatea, să ne ocrotim interesul național”, a declarat președintele PSD Gorj, deputatul Mihai Weber.

2 anchete zguduie lumea presei

0
Două anchete, publicate zilele trecute, zguduie lumea presei, arătând cum funcționează sursele, mai mult sau mai puțin în...

PSD cere ca plafonarea prețurilor la energie să se raporteze la consumul curent

0
  Parlamentarii PSD susțin ca plafonarea prețurilor la energie să se raporteze la consumul curent și...

Cine e în prezent cel mai influent parlamentar din Gorj

0
Fostul lider al PDL Gorj, Ionel Manțog, este de părere că ierarhia celor mai influenți...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!