Acasa / Politic / Strategii politice contra PSD. PNL vrea cu USR!

Strategii politice contra PSD. PNL vrea cu USR!

Liberalii încep să se teamă de competiția electorală din 2020. Convinși că nu vor putea atinge targetele propuse caută aliați. USR-iști sunt momiți pentru obținerea unor rezultate comune care să detroneze PSD din fruntea județului.

Se fac calcule politice la Gorj. Liberalii caută aliați pentru a obține șefia Consiliului Județean. Liderul Dan Vîlceanu și-ar dori o alianță cu USR în lupta cu PSD.  „USR a luat un număr de voturi în comune unde nu au avut nici măcar un om. Au luat pe ce am făcut noi, cei de la PNL(….). Din punctul meu de vedre lucrurile trebuie despărțite pentru ca oamenii să nu mai fie confuzi. O alianță PNL-USR la viitoarele alegeri locale ar garanta, din punctul meu de vedere, 100% câștigarea Consiliului Județean. USR e un partid care a început să se consolideze. Vom vedea după alegerile prezidențiale cum putem pune bazele unei alianțe, pe care eu mi-o doresc. În condițiile în care câștigi Consiliul Județean poți să vii și să pui în practică ceva. Dacă PSD pierde CJ, toate ciumele ar ieșit la iveală. Campania de la locale va fi mai intensă decât oricare alta”, a declarat Dan Vîlceanu.

Pas!

Curtat, liderul USR îi taie macaroane scurt lui Vîlceanu. Miruță nici nu vrea să audă de o astfel de asociere. „Noi am pornit această construcție destul de atenți, și, uitați că acum toata lumea discută despre noi, ceea ce înseamnă că ne facem treaba serios. USR va avea candidat propriu la toate alegerile care vor veni. Nu se pune problema unei alianțe, fără a discuta de la persoană la persoană. Aliindu-ne cu un astfel de partid băgăm pe ușa USR și multe alte probleme. Partidele vechi au în componența lor membri care nu ne aduc cinste, care au fost în funcții de conducere și nu au făcut lucruri bune deși au avut posibilitatea. Vrem să mergem singuri!”, a declarat liderul USR Gorj Radu Miruță.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*