Sulfina Barbu îl susţine pe Ruşeţ

0
22

Prezentă la Târgu-Jiu, Sulfina Barbu, s-a dezis de tot ceea ce s-a făcut până anul trecut în PD-L Gorj, implicit şi de „rezultatele” cu care se lăuda fostul preşedinte al democrat liberalilor, Ionel Manţog. Astfel, Barbu a recunoscut meritele actualei echipei şi a declarat susţinerea pentru continuitatea proiectelor actualei echipe. Sulfina Barbu s-a declarat încântată de colaborarea Mariei Moţa cu preşedintele interimar Ion Ruşeţ şi mai ales de rezultatele obţinute în echipă în ultima perioadă.

Preşedintele organizaţiei de femei a PDL, Sulfina Barbu, s-a arătat mulţumită de trendul organizaţiei judeţene a partidului şi a oferit jurnaliştilor şi argumente. „Am convingerea că organizaţia se poate relansa şi domnul Ruşeţ are un rol important alături de echipă. Cu siguranţă s-a îmbunătăţit activitatea organizaţiei PDL Gorj. Au început să vină oameni din afara partidului, ceea ce este foarte important. Pot să spun că se vede o schimbare în bine, în funcţionarea organizaţiei PDL Gorj de când a fost instalată CODA sub conducerea domnului senator Ruşeţ”, a spus Sulfina Barbu. Mai mult decât atât, Barbu a apreciat gestul deputatului Cosmin Popescu. Acesta a depus cerere de autosuspendare având în vedere dosarul de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în care este acuzat de favorizarea infractorului. Cosmin Popescu a fost acuzat că a semnat în fals anumite documente cât a fost secretar de stat în favoarea lui Ionel Manţog, acuzat şi judecat şi el în dosarul strămutaţilor de lux.

Alegerile „liniştesc apele”

Şefa femeilor democrat-liberale s-a declarat nemulţumită de scandalurile mediatice, iniţiate de Ionel Manţog şi spune că nu este adepta rezolvării conflictelor în public. „Nu este un lucru bun şi sunt convinsă că acest lucru se va termina cu alegerile din organizaţie”, a spus Barbu. Pentru că se apropie alegerile din oragnizaţia judeţeană a PDL, Ionel Manţog a continuat să-şi atace colegii şi chiar şeful partidului. Ruşeţ a răspuns atacurilor venite din partea lui Manţog, singurul de altfel cu care a avut astfel de conflicte mediatice. Preşedintele interimar al PDL Gorj, Ion Ruşeţ, a spus că, de fapt, „adversarii nu sunt în partid, ci în afară şi lucruruile trebuie tratate ca atare” punând accent pe munca în echipă pentru recâştigarea credibilităţii partidului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here