1.6 C
Târgu Jiu
luni, martie 8, 2021
Acasă Politic Un candidat la parlamentare s-a întâlnit cu „duşmanul” Soros! Nu este singurul

Un candidat la parlamentare s-a întâlnit cu „duşmanul” Soros! Nu este singurul

Presa naţională a publicat poze cu social democraţi care au avut întâlniri cu George Soros, deşi acum îl consideră cel mai mare duşman al ţării noastre. Victor Ponta, candidat la Camera Deputaţilor în Gorj şi cel mai vocal împotriva lui Soros, s-a întâlnit cu acesta.

Nicusor DanDezvăluirile au fost făcute de Nicuşor Dan, preşedintele USR, care i- a acţionat în judecată pe Victor Ponta şi Sebastian Ghiţă pentru calomnie, după ce aceştia au spus public de mai multe ori, că USR este finanţat de Soros, care are anumite interese în România. Nicuşor Dan a venit cu dovezi, că cei care au avut întâlniri cu Soros sunt chiar social democraţii, care nu l- au considerat tot timpul pe Soros periculos pentru ţara noastră. Acesta a postat şi poze, în care apare Soros alături de Călin Popescu Tăriceanu, Corinţa Creţu, Remus Pricopie, Mihnea Costoiu şi Victor Ponta.

Nicuşor Dan a început postarea spunând că „încă neștiind că vor decide să îl declare „inamicul no. 1”, pesediștii și aliații lor se întâlneau de zor cu Soros.”

„Sa nu uitam de Rosia Montana, de intalnirea Victor Ponta cu Soros, care nu a fost trecuta pe agenda oficiala a premierului de la acea data”, a scris pe Facebook Nicuşor Dan.

Liderul USR cere despăgubiri materiale lui Ponta şi Ghiţă, în valoare de 500 de mii de lei.

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Comentarii recente