5.3 C
Târgu Jiu
duminică, mai 9, 2021
AcasăPoliticUn deputat de Gorj prevede un chix răsunător în cazul primarului de...

Un deputat de Gorj prevede un chix răsunător în cazul primarului de la Târgu Jiu: „Romanescu nu duce mandatul la final”

Dispută între parlamentarii gorjeni pe seama edilului Marcel Romanescu. Dan Vîlceanu o acuză pe deputata Elvira Șarapatin că nu cunoaște obiectul muncii în Parlamentul României. Reproșul vine ca urmare a unor comentarii făcute de șefa femeilor social-democrate la adresa primarului din Târgu Jiu, despre care spune că nu va apuca să își ducă mandatul la bun sfârșit.

De când a ajuns primar, numele lui Marcel Romanescu este pe buzele tuturor politicienilor locali. Fie că vorbim de aliații politici, fie de adversari, toți au grijă ca imaginea edilului de Târgu Jiu să fie în prim-plan. Deputata de Gorj Elvira Șarapatin nu s-a abținut nici ea de la comentarii pe seama activității primarului, despre care crede că nu va duce mandatul până la sfârșit. „El duce acest mandat la bun sfârșit dacă dorește, dar din informațiile pe care le am, s-ar părea că nu ar dori să stea până la sfârșit. Părerea mea, ca om, ca profesor, Marcel Romanescu este foarte bun, dar nu era pentru această funcție. I-o spun și în față! Domnul profesor Romanescu mai bine rămânea la catedră. Oricum, după buldozerul Cârciumaru nu putea să vină un om mai lent, mai finuț, mai așezat, care stă în birou. E părerea mea!”, a declarat parlamentarul PSD Elvira Șarapatin.

„Elvira Șarapatin e zero”

Reacția liderilor PNL Gorj a venit imediat, prin vocea președintelui Dan Vîlceanu. Deputatul liberal susține că declarațiile Elvirei Șarapatin vin ca urmare a lipsei de implicare din Parlamentul României. „Doamna Șaraptin, neavând activitate în Parlament, vine la Târgu Jiu și mai vorbește și dânsa ce mai aude pe la partid, pe la PSD. Dânsa, ca parlamentar de Gorj, e nimic, zero, nu o vezi, nu o auzi! Ei nu se pot împăca cu faptul că au pierdut alegerile. De asta este foarte greu să-i faci să înțeleagă unele lucruri. Mentalitatea lor e una comunistă. Nu poți să-i faci să înțeleagă utilitatea unui administrator public, pentru că ei sunt obișnuiți cu buldozere comuniste, care se trezesc noaptea la trei și verifică măturătoarele pe străzi. Nu asta face primarul! De asta orașul acesta arată cum arată. În Florin Cârciumaru, Târgu Jiul a avut un tătuc”, a reacționat Dan Vâlceanu.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -