Acasa / Politic / Un fost candidat la Primăria Târgu Jiu și-a făcut partid! Vrea să „atace” în 2020

Un fost candidat la Primăria Târgu Jiu și-a făcut partid! Vrea să „atace” în 2020

Un fost candidat la primăria municipiului Târgu Jiu a lansat Partidul Gorjenilor. După ce nu a reușit să-i convingă pe târgujieni să-l voteze, Gheorghe Caralicea susține că vrea să „atace” alegerile din 2020. La fel ca în lupta trecută, politicianul vine cu acuze la adresa celorlalți colegi din clasa politică semn că bătălia trecută l-a lăsat cu sechele.

Politicianul face apel la toți gorjeni să-i fie alături, în calitate de membri. Caralicea susține că partidul a fost înregistrat pe o dată simbol pentru gorjeni. „E un partid care are la bază cei 28 de ani de administrare a județului, de cei care timp de 28 de ani nu a făcut nimic pentru județ. Suntem o alternativă la toată clasa politică care ne-a lăsat fără locuri de muncă, ne-a închis spitalele și fabricile. Partidul Gorjenilor este al tuturor gorjenilor. Veniți, toți, împreună să reclădim județul Gorj. Pe 19 februarie mi-a venit hotărâre acasă, de ziua lui Brâncuși”, susține Caralicea.

Caralicea, bun de criticat

În prima conferință de presă în calitate de fondator al unei formațiuni politice, Caralicea nu a pierdut ocazia să-și critice adversarii. Acesta nu ratează nici politicienii care i-au fost adversari în campania trecută. „S-a întors domnul Călinoiu la PSD, mai bine rămânea la masaj la Pandurii, s-au i-a promis domnul Cârciumaru masaje la PSD. Deja se cam masează între ei. Mă uit la ALDE parcă ar fi o grădină cu pitici, nu-i bagă nimeni în seamă, își dau la gioale singuri. Iar, domnul primar, Marcel Romanescu, parcă ar fi de la Vacanța Mare, Garcea, vorbește mult și nu face nimic. Pentru cetățeni nu se face nimic”, susține fondatorul Partidului Gorjenilor.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*