Acasa / Headlines / Un gorjean, pe listă pentru alcătuirea noului Guvern Vezi cine e nominalizat!

Un gorjean, pe listă pentru alcătuirea noului Guvern Vezi cine e nominalizat!

Liderul PNL Gorj, în cărți pentru un post de ministru. Numele lui Dan Vîlceanu este vehiculat dinainte ca moțiunea să treacă însă președintele opoziției de la Gorj nu a făcut niciodată declarații concrete pe această temă. Deși, în declarațiile politice, liberalul a folosit des situația Complexului Energetic Oltenia, Vîlceanu va bifa, cel mai probabil, șefia Ministerului Muncii.

Succesul opoziție în ceea ce privește picarea Guvernului PSD reprezintă un pas în față și pentru liderul opoziției de la Gorj, care, este văzut bine la centru. Dan Vîlceanu, unul dintre cei mai vocali parlamentari de Gorj, și nu numai, este vizat în alcătuirea noului Guvern. În spatele sintagmei folosită des de politician,” nu vindem blana ursului din pădure”, stau calcule bine făcute. Între Ministerul Energiei și cel mai Muncii, liderul PNL optează pentru domeniul în care nu derulează afaceri prin firmele deținute.

Calcule

„Eu am spus astea sunt exerciții ale presei dar discuții în PNL nu a existat. În momentul acesta lucrurile sunt la fel ca înainte de adoptarea moțiunii. Nici măcar nu erau hotărâte o parte din partide dacă vor să participe la Guvernare sau nu sau dacă mergem pe anticipate. Dacă există o majoritate în Parlament care să susțină ideea alegerilor anticipate atunci e prima variantă pe care o preferăm. A două variantă este asumarea guvernării fie și cu un Guvern minoritar ”, a declarat Dan Vîlceanu fără a comenta nominalizările apărute și în presa națională.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*