10.3 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 20, 2021
AcasăHeadlinesUn pedagog ocupă locul lui Marian Rotaru în Consiliul Județean Gorj!

Un pedagog ocupă locul lui Marian Rotaru în Consiliul Județean Gorj!

Noul consilier județean din partea PSRo, în locul lui Marian Rotaru, este Ion Coană. Acesta a fost validat în ședința de ieri, 30 august, moment în care a depus jurământul. Coană a ajuns să facă parte din Consiliul Județean pentru că Ilie Petrescu a renunțat la calitatea de supleant.

coanaNoul consilier județean este de profesie pedagog și susține că face parte din politică de ani buni. „Sunt în politică din anul 1996, am fost la Partidul România Mare până în anul 2012, după care am părăsit partidul și am ales o cale apropiată, naționalistă, și am trecut la Partidul Socialist Român. Am deținut, la Partidul România Mare, funcția de președinte al organizației municipale Târgu-Jiu, la Partidul Socialist Român am fost vicepreședinte și la fel sunt și acum la Partidul Social Românesc. Lucrez în învățământ, sunt cadru didactic auxiliar, pedagog școlar și sper să susțin tineretul și toate proiectele care țin de învățământ”, a declarat Ion Coană, noul consilier județean.

Marian Rotaru a decis să renunţe la postul de ales judeţean, după ce a câştigat concursul de director al Direcţiei de Patrimoniu, din cadrul Primăriei Târgu-Jiu.

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -